Pozdrawiam alfaholików z x-kom w Belgu :) oraz alfaholików z ciemnej 147 SM (chyba) w okolicach uniwersytetu ekonomicznego
Printable View
Pozdrawiam alfaholików z x-kom w Belgu :) oraz alfaholików z ciemnej 147 SM (chyba) w okolicach uniwersytetu ekonomicznego
Kto zasuwa po Chybiu czerwoną 159 SCI na ramkach? Kurde, dogonić Cię nie idzie :D
Pozdro dla kierowcy 166 na rejestracjach SJZ, który pieknie zaparkowal obok mnie pod decathlonem w Żorach tak o 20:30 ;) Piękny samochód !
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 156 z dużym spojlerem STA, dzisiaj w Nakle, stała zaparkowana przy ulicy.
Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
Dzięki za "mini sprint" dzisiaj o ~ 21:00 na DTŚ od tunelu w stronę Chorzowa :) awaryjne były - moje długie potem też, ale później bo musiałem się skupić na wyhamowaniu prędkości na zjechanie z DTŚ bezpiecznie... :D
Komu? Nie wiem... ale raczej Alfa 159 :)
Co pod maską? Bo dobrze się trzymała :D
po kolei wraz z pania b0rsuk(czarna 147)pozdrawiamy srebrna 156 po lifcie na rybnickiej dziś przed ósmą.Następnie zielona 156 sw też okolice auchan i czarna 145 na grottgera a największe pozdrowienia ślemy dla oziego który zapomniał dziś o naszej wizycie:)
pozdrowienia dla kolegi Quattro którego dziś przyuważyłem tym razem w Yarisce po godz 12 przy wyjezdzie z Karpackiej , ja skrecałem Partyzantów akurat w prawo więc sie nie spotkaliśmy bezpośrednio ale poznałem z daleka po klubowych ramkach :)
Pozdrowienia dla oramkowanej czerwonej Belli na tablicach SR .... stojącej dziś na parkingu WSB :)
Jeszcze raz pozdrawiam (zgodnie z kolejnością) kierownika czerwonej 156 SG... mijanej na A1 przed Sośnicą oraz kierownika czerwonej GT SZ... z która leciałem na A4 w kierunku Wrocławia:)
również pozdrawiam:)