Ja tez pozdrawiam owego kolege, a Ty gdzie parkowałeś?
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
Printable View
Wiem, widziałem Cię w lusterku wstecznym. I tak przy ustawianiu się przy wyjeździe z ul. Żywieckie Przedmieście szybko trzeba się było zdecydować czy w lewo czy w prawo, żeby Cię pozdrowić, gdy będziesz wyprzedzał. Wybrałem w lewo i… ZONK.
Tak więc do następnego razu, akurat Ciebie często spotykam wałęsającego się po BB:) Pozdrawiam
Pozdrowionka dla kierownika ślicznej 166 spotkanego dziś na myjni w Techcarze.Kciuki były.Pozdrawiam również właściciela 159 SBL zaparkowanej ok 19ej przy mostku na paprocanach przy dzikiej plaży.Obie Alfinki oramkowane.
Pozdrawiam kierowce ciemnej 156 sportwagon po lifcie na tablicach SCI widzianej dzisiaj w Podzamczu (Ogrodzieniec) kolo 12-13 godziny. Jechałem na moto z przeciwka machałem.
Pozdrawiam klubowicza z czarnej 156 sw stojącego pod huta Katowice ;D tak dla uzupełnienia nie wiedziałem ze jesteś w aucie i chciałem pamiętać ze cie widziałem dlatego fotę robiłem a ze akurat byleś to usunąłem ;)
Hmmm.... jak koło 21 to możliwe że ja. Tak sobie śmigom i migom i machom i nic a tu proszę jak przyjemnie że ktoś mnie dostrzega. A pod maską to tam nic ciekawego ni ma ale ale jak już ruszy i jedzie to niewiele odstaje od reszty w końcu to TI jakich mało hehe. POZDRO zwrotne:cool:
Pozdrawiam srebrną 147 na ramkach z tajemniczymi blachami LHR..., już drugi raz upolowana na Woli
Pozdrawiam czarna 147fl SCI którą wczoraj dopadlismy na obwodnicy BB ja(czarna) i moja mama(szara)
I z dzisiaj quattro upolowany w L-ce w Wilkowicach ale tak zajęty praca, że nie widział
Pozdrawiam oramkowanego kolege w Alfie Mito spotkanego wczoraj zaraz za tunelem w Kato koło godz 20 :) PS Jechałeś za mną ;)