Pozdrawiam kierowce oramkowanej czarnej 147 przed lift na tablicach SBI ktory jechal na mna do Kęt z Czańca . Pomrugane awaryjnymi :-)
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Pozdrawiam kierowce oramkowanej czarnej 147 przed lift na tablicach SBI ktory jechal na mna do Kęt z Czańca . Pomrugane awaryjnymi :-)
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla Nazara, widziany wczoraj w okolicach 18 na strzelców Bytomskich w Bytomiu
Pozdrowienia dla Kierowcy oramkowanej, srebrnej 166 widzianego dziś ok. 15 przy wjeździe do Sośnicy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
a wiec tak :) pozdrawiam czarna oramkowana 159 dzis na katowickiej koło reala przed 17 kilka minut pozniej zaparkowałem koło reala obob bordowej oramkowanej 159sw wlasciciele stali obok auta ale jakos mało rozmowni :( na koncu czarna 156 jechała w kierunku strzemieszyc ja zjezdzałem z trasy w kierunku ogrodzienca.
To tak żeby nie było ;) Pozdro dla czarnej mito SK , za którą się ślimaczyłem w korku na węźle sośnickim koło godziny 9, wcześniej ładne czarne poliftowe 147 chyba SBI tuż przed 9 na A4 mijanej w okolicach zjazdu na Rudę, dla jeszcze ładniejszej 147 również black z ładną bląd kierowcą;) w Gliwicach centrum SG, kierownika 156 nie pamiętam koloru ale śmigłem obok ciebie na A4 jakieś 15 km przed Katowicami koło 20 i dla śmigniętej 166 na 86 za zjazdem w Sosnowcu. Kto mrugał i machał niech się cieszy hehe. Do następnego.
Pozdrawiam kolegę który skręcał dolot, koło 19 w Mikołowie, 156 SW SBI :)