Kto mi machał dziś na Mikołowskiej po 17? Tasiek to ty? :)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Kto mi machał dziś na Mikołowskiej po 17? Tasiek to ty? :)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Nie, to byłem ja :)
Pozdrowienia dla zaspanego kierowcy srebrnej 156 SW na SY którego widziałem dziś o 2:30 na zamłyniu w Bytomiu :)
Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 147 SK***CW widzianego dziś po 11 na wiadukcie na ligockiej. Migałem, machałem, ale nie zostałem zauważony (może ze względu na to, że jechałem złotym Grand Cherokee :D)
wczoraj przed 16 poliftowa czarna oramkowana 147 jechała od strony zagorza na dg pozniej koło reala oramkowana czarna bodajrze 159 przed 17 jechała w kierunku trasy 94 nie machałem bo jechałem zony autem mino to pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kierowcy/kierowniczki czerwonej, oramkowanej 156 (WR) widzianej dzisiaj na rondzie Hulanka w Bielsku - Białej o 13:20.
Jechałeś/-aś z Andersa, ja stałem na wyjeździe z Cieszyńskiej. Mrugałem ale chyba nie zwróciłem uwagi.
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 147 zaparkowanej przy przychodni weterynaryjnej Fauna w Tychach po 17.
Ciemno już było wiec prawie nic nie widać :D
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej, oramkowanej 156 (SBI) skręcającej z Andersa na Stare Bielsko przy wiadukcie (dzisiaj o 6:40).
Nie było jak mrugnąć ani pomachać.
A kto o 14.10 jechał swoją czarnulką 147 przez Paniówki ?? :>