Pozdrawiam kierownika czarnej 159 która cisnela za mną przez moment na a4 na odcinku Katowice - Gliwice
Printable View
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 która cisnela za mną przez moment na a4 na odcinku Katowice - Gliwice
Pozdro dla kierowcy srebrnej 156(?) mijanej w czwartek koło godz 23 w kato na 3stawach, ciągle dopatrywałam się ramek i w ostatniej chwili pomachałam ;) A także dla kolegi który jechał za mną wczoraj 156 na ul. knurowskiej w sośnicy - pomrugane :)
Ja pozdrawiam Julkę na rejestracji SMI co stała na środkowej wyspie przy cmentarzu Wartoglowiec w Tychach :-)
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
Pozdrowienia dla właściciela zielonej 147 st stojącego w Sosnowcu na Łomżyńskiej
Widziałem 147 w Rudzie Śląskiej przy ulicy Łowieckiej http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2014/11/11.jpg
Czyja granatowa 166 z białymi alusami stała dzisiaj w Bytomiu na chodniku na Piłsudzkiego? Pozdrawiam i fajne masz te kółka ;)
Pozdrawiam Kierowce białego MITO mijanego dziś na rondzie na sośnicy, biała Giuliette w zabrzu koło DMiT a także czarną 147FL za którą jechałam na rondzie sybiraków w zabrzu :)
Po kolei...Pozdrowienia dla czerwonej 159 sw SGL... która mijała mnie w Rudach w niedzielę (szedłem spacerkiem chodnikiem) oraz czarną 147 SBE mijaną w Mierzęcicach (łapy były), a dzisiaj ciemnozieloną 166 z rameczkami na Sokolskiej w Katowicach (machalem przejeżdżając obok ale nie widziałeś).
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sw parkujaca na parkingu hobasa w dg.
pzdr dla kierownika(?) czarnej GT, ktoś mi machał na moście w Skoczowie, a nie wiem kto