dobra to przynies bede mial na podpalke:Dczyli sie przyda:D
Printable View
dobra to przynies bede mial na podpalke:Dczyli sie przyda:D
I tak chcesz zniszczyć moją prace:)
KONIEC remis :)
Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka
Piotrek niema za co.
Ostatnio mam strasznie zajęte wieczory, ale jak tylko dam radę wpadnę na spot.
Lepszy remis niż nic;-)
Drugą połowę się przyjemnie oglądało. Teraz trzeba spalić to piwo bo jutro pierwsza zmiana ;-)
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Prośba do szanownych kolegów z Dębicy lub okolicy, potrzebuję sprawdzić jedno z aut stojących u Dymka na placu. W aktualnej chwili jestem trochę nie za bardzo mobilny a szukam pilnie autka dla żony, a akurat u Dymka pojawił się samochód który interesuje moją grupę trzymającą władzę, wiec jeżeli ktoś mógłby mi pomóc tzn. obejrzeć samochód, ewentualnie spisać i podesłać mi VIN, nie mówiąc już o sprawdzeniu samochodu czujnikiem grubości lakieru to będę zobowiązany. W razie czego bardzo proszę o kontakt na PRIW.
kto dzis machal mi ze srebrnej 156 SW FL chyba na RMI w Straszęcinie?Odmachalem ale nie wiem czy widziales. Pozdrawiam
patrzylem na ramki bo bylo pod slonce,a jak podnioslem wzrok Ty juz miales reke w gorze i sie mijalismy.Fajnie z rana spotkac alfaholika:D
ma ktoś może jakąś chemię profesjonalną do czyszczenia tapicerki? chętnie odkupię jakąś mniejszą ilość bo nie widze sensu kupowania opakowania dużego
mam na mysli cos co dziala na zasadzie Presprayu TersusPR101 - chodzi mi o srodek ktory wstepnie rozpuszcza brud