-
Jakiś wspaniałomyślny Eugeniusz, lub jego damska wersja otworzył wrota swojej karoty z zamachem ... z zamachem na moje auto ...mikrowgniot...ale wgniot na psychice ogromny...rzesz..."rukwa" menda mać...musiał wysiadać jak wół, po tym jak stanął z 35cm obok ..a miejca było , że hoho...
-
bardzo takich lubimy... normalnie qrna pole siłowe by trzeba mieć wokół auta, jak w startrek :|
-
Aso, tak myślałem. Dzięki za nica do allegro :)
-
A ja dziś połamałem osłonę pod silnikiem ehhh
Wytrzymała cały miesiąc :P
-
Jak coś to polecam osłony firmy Rezaw Plast. Pasują idealnie. Ja akurat kupowałem do swojej GT od nich ale myślę, że do innych też będzie podobnie.
-
U mnie dzisiaj zaczęły się jakieś jaja wyprawiać . Tylna wycieraczka się włączyła, padł lewy reflektor (nie działały mijania i kierunek - przy włączeniu lewego kierunku strasznie szybko pykała kontrolka strzałki na blacie) , brak reakcji ze strony prawej manetki do tego rzucało autem przy puszczaniu gazu. Okazało się, że wszystkiemu winna była masa na lewej podłużnicy , która ot tak sobie odpadła :O. Na szczęście już wszystko ogarnięte :)
-
2 tygodnie po malowaniu zderzaka przerysowalem go z przodu o kraweznik na tyle dziwnie ze nie mam pojecia jak to mogl zrobic kraweznik bo od gory pod ledem tez brakuje farby
Od strony kierowcy http://imageshack.us/a/img801/5307/kk7h.jpg
-
-
Najszczęśliwszy dzień w życiu,sprzedałem swoją padlinę która wystawiła kopyto na autostradzie przy 200/h.Przekręciła panewkę i urwało korbowód.Cieszę się,że tak się to skończyło,bo pewnie dalej bym pakował kasę w tę padlinę.Uwaga naiwni chcący kupić tak "niezawodne"auto jak 156 JTS.Gość który kupił te zwłoki bedzie to naprawiał,słyszałem coś o spawaniu bloku,więc uwaga na JTS z Włocławka o nr.CW 70663.Więcej info na-pedrozolnowski@wp.eu
-
A mi właśnie sie popsuł przegub wewnętrzny ten od skrzyni ehhhh
I zaczyna znów sie coś złego z sprzęgłem dziać dopiero co wymienionym ma niecałe 2k km