ostatnio za często nie korzystam z nawigacji AA (żadko wyjeżdżałem gdzieś gdzie potrzebowałem) ale właśnie to dobre działanie zauważyłem z tydzień-dwa temu, to musiałem być na 4.9 lube tej pierwszej 5.0.
Printable View
ostatnio za często nie korzystam z nawigacji AA (żadko wyjeżdżałem gdzieś gdzie potrzebowałem) ale właśnie to dobre działanie zauważyłem z tydzień-dwa temu, to musiałem być na 4.9 lube tej pierwszej 5.0.
Trochę "boję się" odezwać, bo mnie zaraz epsonix ustawi do pionu pytanie po co ta wypowiedź jak dotyczy Giulietty, ale... Mam u siebie AA, ale na stacji Alina, którą montują do Giulietty i u mnie wszystko od zawsze działa normalnie. Czyli te problemy to chyba nie są normalne i że ten typ tak ma.
- - - Updated - - -
Z tym, że ja mam wersję 4.8.594324. Nawet nie wiedziałem, że jest nowsza i póki co nie będę jej instalował jak mają być taki cuda.
Zaktualizowałem do najnowszej wersji 5.0.500224 - dalej to samo, ucina ķomunikaty. Może to nie od tego zależy? [MENTION=20089]epsonix[/MENTION] zmienałeś coś jeszcze ostatnio? Coś w ustawieniach? Inny kabelek? Aktualizacja softu auta?
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Mam to samo a problem wystepuje też w stacji multimedialnej Eunavi z pełnym androidem ,wiec to raczej nie AA tylko mapy.
U mnie problem występuje w Google maps i w Waze więc problem jest chyba jednak z AA. Poza tym nawigacja uruchomiona na tym samym telefonie ale nie podłączonym do Giulii wypowiada całe zdania, działa ok.
nawet chyba nie mapy a asystenta niedopracowanego?
tak sobie teraz myślę czy ten problem to nie mogło być połączenie problemu AA/Asystenta z Androidem 8 albo samego Androida 8? Skąd taka teoria- u mnie na początku (w 2018ym) działało OK na starym telefonie z Androidem 7, potem robiłem jego upgrade na 8 gdzieś pod koniec 2018r. w 2019r na początku kupiłem inny telefon był z Androidem 8, ale w grudniu tego roku updatowałem go na Androida 9. Czs w jakim nie dizałał mógł się pokrywać z obecnością Androida 8 u mnie. Ciekawe jak u Was?
- - - Updated - - -
4x nie
- - - Updated - - -
akurat to info które może być przydatne w temacie :) czepiam się jak wyskakujesz z Giuliettą totalnie nie w temacie, nawet nie zaznaczając że piszesz o niej (ja wiem, ale wielu czytających może nie kumać, choćby z Taptalka nie widać auta, z resztą wypełniony i aktualny profil nie każdy ma więc często na to się nie zwraca uwagi)
jakiego masz androida na telefonie?
- - - Updated - - -
czyli AA lub asystent google działając pod AA. tak samo jak z komendami - np w Spotify trzeba nadawać po angielsku jak jesteś w samochodzie, reszta działa po polsku
U mnie na telefonie android 9 + najnowsza wersja AA.