póki co wczoraj wieczorem byłem w ASO tylko na poprawienie połaczeń alarmu (przelutował masę/zasilanie i 2x CAN), poprawnie zamocowali boczek przy oparciu tylnej kanapy, znów popryskali na przelotkę kierownicy (popiskiwała ponizej 3st C przy kręceniu) i pokasowali błędy (znów była cała litania, tyle że zamiast przed wizytą to sprawdzał dopiero po odpinaniu wtyczek przy Body/alarmie i poprawianiu alarmu więc mógł sam nagenerować; inna sprawa że ja bym odpinał aku do wypinania wtyczek z BCM ale zauważyłem dopiero po fakcie to się nei odzywałem bo żadnej różnicy by to już nie zrobiło)
A tak wyglądała kanapa po poprzedniej wizycie:
Załącznik 252737Załącznik 252738
a tak podzibana maskownica przy drążku skrzynii po wizycie kilka tygodni temu (jest jeszcze rysa od panelu aluminiowego na plastiku po jego prawej stronie):
Załącznik 252739Załącznik 252740
Na pewno będę uderzał gdzieś wyżej na rozmowę, bo od kilku miesięcy czekam na nowe radio (problemy z Android Auto, których nie robią moje telefony w autach z nowszym firmwarem, i zrywająca obraz kamera cofania) - włosi nie dostarczyli w zapowiadanym terminie (28 paź) i nie ma ASO żadnych informacji kiedy przyślą.