ech ja tam za chwilę do roboty jadę, ale róbcie spota ;) chyba że wolelibyście jutro wieczorkiem ;) bo mam wolne popołudniu (chyba, że warunki atmosferyczne znowu sprawią, że trzeba będzie walczyć do 2 w nocy z wodą)
Printable View
ech ja tam za chwilę do roboty jadę, ale róbcie spota ;) chyba że wolelibyście jutro wieczorkiem ;) bo mam wolne popołudniu (chyba, że warunki atmosferyczne znowu sprawią, że trzeba będzie walczyć do 2 w nocy z wodą)
Ja dziś mam szybki spot z podpinaniem kompa naszej nowej koleżanki więc jak ktoś się pisze to dzisiaj o 18.00 na górnym parkingu Galeri Rondo
:)
18 godz gorny parking galeri rondo ja bede :)
Jak sie wyrobie to bede;) mam nadzieje ze nigdzie sie nie bedziecie poruszac bo nie mam auta na ta chwile;)
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Jak Was tylu bedzie, to teraz będzie problem do kogo po te kabelki uderzać:P
Błędy prawie wszystkie wykasowane , maski w górę i rozkręcanie alficzek czyli standard na spotach alfaholików :) Już ogarnołem co i jak z tym komunikatem "service" , zamówię odpowiedni kabelek i na następnym spocie wam to wykasuję :) Dzięki za spota i do zobaczenia wkrótce :)
ps. naszej pani Prezes należy się nagana za szwędanie się po Bochnii i za nieobecność na spocie :P :D
Marcin ale przeciez mowilem ze z aneta to zabieg celowy :)
Tutaj jest na alledrogo ta podkładka pod rejestrację http://allegro.pl/alfa-romeo-147-tab...335302576.html :)
My równiez dziękujemy za spotkanie, fajnie było poogladac "dłubaninę" :)
Nawet nie wiedziałam, ze 2 godziny trwały oględziny :) szybko zleciało. Co do kabelka to byłoby super gdybyś skombinował.
Następnym razem może i frekwencja dopisze większa, no i mamy już 2 147 :D
Sorry nie udalo mi sie wyrobic ; ( robilem za nianke.... ale chyba widzialem was na rynku potem ;) tzn jechalo pare alf przez rynek ;)
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2