Dokładnie, niema gdzie butli dać ;/ A i te lampy z tył jakieś takie dziwne, lepsze by były lexusy. No i koniecznie gleba bo stoi jak koza, i spojler większy. Ja bym sobie jeszcze dał naklejkę "pokaż cycki".
Printable View
Dokładnie, niema gdzie butli dać ;/ A i te lampy z tył jakieś takie dziwne, lepsze by były lexusy. No i koniecznie gleba bo stoi jak koza, i spojler większy. Ja bym sobie jeszcze dał naklejkę "pokaż cycki".
O tak LPG - uwielbiam i glebe też lubię a kółka są w idealnej wielkości, więc nie zmieniałbym.
Co wy, z 19-20 cali moznaby upchnac :) i hebel wiekszy by sie przydal.
Widzieliscie jaki maly zbiornik? 40l tylko!
To zdecydowanie za malo, bo na takim Nurburgringu to nie wiadomo nawet, czy cale okrazenie przejedzie sie na jednym baku i na pelnym gazie... ;)
Bez przesady, więcej niż 3 dychy to nie powinno palić przy jeździe torowej... Ale faktycznie mało, za to masa niewielka :D.
Butla LPG za To bedzie miala 80l. Idealnie sie zmiesci z tylu w ten bagaznik wielkosci plecaka.
Bez przesady, na torze łyknie 40/100 więc 4 okrążenia Nordschleife ogarnie na baku.
Moje wolnossące 1.8 na torze potrafi wsysnąć ze 30-40, więc 1.8 turbo to chyba 2x tyle weźmie... Ale nadal na 2 kółka po the ringu starczy.
szkoda ze 30L nie robili :P ale juz wiadomo skad niska masa ... jak to mawial filozof Jagger "you can't always get what you want" :P