To puść temat spotkania w dogodnym dla Ciebie terminie.
Printable View
Pytam sie dzisiaj mojej "machal ktos do Ciebie na motorze?" "no machal, machal moj kolega a co?"
Najlepsze jest to ze jechalem jako pasazer i nikogo nie widzialem:)
Nie stoi Twoja alfunia czesto pod biedronka w straszecinie?
Pozdrawiam Raidera i alfaholika, ktory stal dzis po 14 w Nagawczynie kolo kosciola, chcialem wycieraczki dac w gore ale sasiedzi patrzyli na mnie krzywo:)
Pozdrówki dla srebrnej 147 RBR na ramkach mijanej na obwodnicy Głogowa koło 7 rano, jechałem incognito firmowym Pugiem busem :D
widziany chyba kolega Rosek w swojej pieknej 159 pomrugane odmrugane ;d;d
j/w pzdr Edek
Jeżeli będzie coś do końca tygodnia to chętnie się pojawię :) Później już zjeżdżam z Dębiczki.
A ile jest GT nie klubowych. Dwóch moich znajomych ma takowe, jedna srebrna JTS 17" szprychy, druga blackline 18".
Do sprzedania jest kolejna czarna GT blackline na 18". Gdyby tylko wszystkim chciało się jeździć na spoty albo chociaż kupić ramki :D
a no widzialem ostatnio ta czarna blackline,a pozniej stala u lakiernika pod stomilem
Pozdrawiam widzianą miłą blondyneczkę z 156 koło Galerii Rzeszów
dzis widziana zielona (butelkowa zielen) 156FL z ramkami RDE WY_ _ w Debicy na ul. Kraszewskiego przed zielonym rynkiem stala zaparkowana
cholera Pawel Ty wszystkich widzisz,a Ciebie nikt nie moze zobaczyc:D
Ty za to wszystko komentujesz :) ;)
Pozdrowienia dla Alfisty z AR156 widzianego dzisiaj w Kielcach przy jednostce wojskowej. Kolega machał ale późno zauważyłem :)
Pozdrowienia dla Damiana, którego 146 stała zaparkowana na Rynku w Głogowie. Wycieraczka została postawiona w stan gotowości :P
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 166 po fl na ramkach klubowych z nr RZ widzianej w czarnorzekach koło rezerwatu przadki:D
Pozdrowienia dla alf: czerwona 159 SW na CPNie w Dębnie(przy E4), srebrna 166 przed FL na RJS(ramki) jadaca na Tarnow, czarna 147 FL na RJS(ramki) jadacej na Tarnow widziane na trasie pomiedzy Tarnowem,a Dębcia miedzy 18,a 19 oraz inne 156 i 147 bez ramek i jedna srebrna 159 SW RJS bez ramek rowniez w kierunku Tarnowa
Pozdrawiam wszystkich Alfaholików miniętych wczoraj na trasie Rzeszów - Wetlina, Wetlina - Rzeszów ;) Było Was tyle, że ciężko było wszystkich zapamiętać. Ja jechałem srebrną 159 SW jeszcze bez ramek.
Bardzo ładną czerwoną 159 widziałem dzisiaj, 'oramkowana', przejeżdżała ul. Cieplińskiego. Pozdrawiam!
Bardzo możliwe że to moja :)
dzis ok 17 widziana czarna 156SW z ramkami w Debicy na Kościuszki - pozdrawiam
Pozdrawiam Ramzesa widzianego wczoraj w Rzeszowie na Dąbrowskiego. Machałem do Nissana ale chyba nie widziałeś
Pozdrowienia dla Alfy GT stojącej na ramkach klubowych w okolicach ulicy Broniewskiego. Niedaleko przychodzi na Skubisza :) w Rzeszowie.
Kurde czyli jednak się mi nie zdawało :) ... Pozdrowienia ! Jechałem zamyślony i zareagowałem za późno. Widziałem ze ktoś machnął, ale nie zdążyłem zareagować, w końcu stwierdziłem ze musiało mi się wydawać.
Wczoraj wieczór widziany i wyprzedzony DBH w drodze na Straszęcin. Czemu się nie zatrzymałeś ze mną koło sklepu ?
hahaha kazda wymowka jest dobra.Pawel juz nas poprostu nie zna tylko pisze na forum zeby nie bylo:D