Jechalem sobie na spota, na Tarnowskiej spotkalem sliczna GT lapki byly a tak na marginesie to gdzie sa ci co mieli byc ????????????
Wyslane z telefonu przy uzyciu Tapatalka
Printable View
Jechalem sobie na spota, na Tarnowskiej spotkalem sliczna GT lapki byly a tak na marginesie to gdzie sa ci co mieli byc ????????????
No i kurde za późno zajechałem. Byłem o 18.20 i żywego ducha nie było. :) Pozdro wam. :)
O 18:10 byli jeszcze wszyscy, dzięki Panowie za spota ;)
No niestety nie dałem rady się wyrwać wcześniej. :)
Marek żyjesz?
Ja niestety nie dałem rady, Ale na nastepny postaram sie wpaść ;D
Szkoda ze nie dalem rady.... obeszłem się smakiem:-)
To kiedy następny spot ? xD chyba dużo mnie ominęło .. :(
w sumie bez Belli mogłem byc, mogliscie zapowiedziec ze beda %% ;D
Ha Ha aa ja tam nie zalujee, ze bylem.. !! :D ale jeszcze z 0,5 dalibysmy rade.. :D Jaa tam wczoraj duzo odpoczywalem.. bo podobno mialem ciekawa noc, z tego co Mi mama opowiadala, ha ha !! i najlepsze jest to ze o 21 to jeszcze w Krynicy na pol godziny wyladowalem w Niedziele, hah !! :)
Kogo nie bylo niech zalujee.. :) :)
bo pić Panowie to należy z umiarem:D ja was tego mam uczyć?:P
Otwarcie sezonu grillowego w Gorlicach ?? mmmmmmmm brzmi nieźle :)
Panowie na najbliższym spocie zobowiązał się Luke postawić flaszkę w związku z nową bellą:cool:
no to kiedy? :D
23.03.2014r.
Robimy spota jakiegos konretnego? Siadziemy w jakims barze, czy restauracji ;D cos sie ustali, kierowców sie załatwi ;D
mi pasuje:)
Zwykłe spoty w niedziele są OK ale jeśli chodzi o imprezowanie to bardziej pasowałaby mi sobota, tak czy inaczej dostosuję się do pozostałych. Wracając do tematu pogody, tak jak pisał wcześniej Belfer może jeszcze padać śnieg wiec może ogarniemy coś przy pewniejszej pogodzie, a w najbliższym terminie zrobimy zwykłego spota.
jak spadnie śnieg to się zdziwię
Popatrz na zewnatrz a następnie na kalendarz, prawdopodobieństwo śniegu nikłe:-)
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=124650&stc=1
Dzisiaj 10.00 a nadal pada;D
Pozdrawiam ;D Dzisiaj ledwo zrobiłem 30km Mchawa - Cisna - Mchawa, dwa samochody z góry sie zagalapowały i na dachu w rowie lezały, ślisko niesamowicie, po serpentynach na 2 biegu bez gazu... a ci co jechali po tyh co sie wywalili wyprzedzili mnie jak wracałem a potem czym bardziej góra tym gorzej, ledwo ledwo, i w koncu przed serpentynami zwątpili i sie zatrzymali i mnie puscili i GT plus kontrola trakcji dała rade ale czasem juz było blisko by stanać, a jakby juz staneło to by mnie zasypało...
Ktos chety na zabytek ?? http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...5-ID4HhUw.html
i tu się rodzi ciekawsze pytanie, jakbym miał kupić takiego klasyka (niewątpliwie pięknego po dopieszczeniu finansowym) to wykładam powiedzmy 12tys na kupno + dołożyć by była igła z 20tys daje nam to +/- 32tys. A więc dokładam jeszcze parę tysi i mam brerkę powiedzmy 3.2V6...:)
Tylko jaki sens w porównywaniu auta mającego 30 lat do samochodu współczesnego?
Oba auta dostarczą kierowcy różnych doznań i w gruncie rzeczy osoba która szuka klasyka zapewne bez wahania wybierze zabytek - osoba która szuka możliwie dużo auta za tą samą cenę wybierze cos współczesnego.