-
Mi wczoraj puściło mocowanie klamki od strony kierowcy w Alfie 147. Niby działa ale trzeba drugą ręką przytrzymać żeby otworzyć drzwi. Zadzwoniłem do Pablo i poradził żebym kupił klamkę od Fiata i on mi przełoży sam mechanizm. Niby nic takiego ale się wystraszyłem na początku, teraz już lepiej.
-
A ja po zrobieniu swojej Królowej na bóstwo (m.in. malowanie całego auta, wszelkiej maści polerki i woski), w ciągu miesiąca zarobiłem dwie wgnioty "drzwi-per-drzwi", z czego jedną widzę za każdym razem jak wsiadam do auta, przez co od tamtej pory mam wy*ebane i parkuję po skosie jak baba, dzięki czemu żaden głąb nie stoi koło mnie, albo wjeżdżam na płatne, luźne parkingi ;/
-
No wiec "szczęśliwy" dzień... Ktoś mi przerysował zderzak i zapaliła się kontroleczka układu wtryskowego... miód i malina :/
-
Tylnia wycieraczka powiedziała mam dość i stanęła prawie na środku....
-
Wpakowałem się w mokradła w środku nocy i zawisłem podwoziem, już myślałem że czeka mnie nocleg w lesie (ach ta kochana nawigacja i jej trasy), ale jakieś chłopaszki piły piwo i pomogli mi z wykopaniem i wypchaniem Alfy na właściwy tor :) Trochę się wystraszyli jak wyleciałem w środku nocy z pola prosząc o pomoc xD Ta przygoda kosztowała mnie urwaną osłonę silnika, skopcone sprzęgło, porysowane drzwi i wypięty przewód hamulcowy. Na domiar złego dowiedziałem się że mam jaskrę <jupi> limit pecha wyczerpany na kilka lat mam nadzieję...
-
1 załącznik(i)
Udało mi się skasować dach i maskę za jednym rzutem.
Po prostu otworzyła się podczas jazdy.
Efekt widać na zdjęciu
Załącznik 111865
-
ale z tego co widać szyba jest cała?
-
oo, gratuluję, zrobiło mi się tak samo przy 100km/h na drugi dzień po polerowaniu auta, nawet błotniki tak samo obdarte..
-
Wewnętrzny klocek hamulcowy się zapiekł i wykonczyl łożysko w tylnym kole :-(
Wysłane z mojego HTC One S
-
Co do wgnieceń na karoserii...
Łączę się w bólu....ja chyba takie sytuacje przyciągam...miałem wyciągane wgniotki u specjalisty , a już są ..małe bo małe ale "nowe"...a staję chyba najdalej jak się da od innych aut...