Wow! Całkiem fajny "wykop". Biorąc pod uwagę obecność na rynku(a raczej jej brak) to chyba nie powinno być problemu ze sfinalizowaniem transakcji.
Printable View
wzieta? :-)
jeszcze nie przeliczam sobie wszystko czy bedzie sie kalkulowac
delikatnie byl chyba. przynajmniej po zderzaku tak widac. plyny trzeba wymienic niema juz przegladu z przodu ponoc nowe tarcze ale z powodu dlugiego postoju zardzewiale. pod autem z tego co zauwazylem tragedi niema. wnetrze w dobrym stanie . jak ktos ma serce zeby ja przywrocic do zycia i czas podam telefon na priv bo ja odpuszczam czesci malo pasuje do mojej a na droga mnie niestac :) po rozmowie z wlascicielem udalo mi sie zbic cene jest sklonny sprzedac za 1500 ale nowy wlasciciel odjerzdza laweta niestety.
przywrócenie takiej furki do zycia to minimum 3 000 pln - za 4500 można coś lepszego wyrwać o ile sie pojawi do sprzedaży oczywiscie, szkoda bo jest dosyć ładna nawet w tym malowaniu. ale jakby oddawał w cenie zlomowania to warto sie zastanowic by wziasc na czesci....
PS w Poznaniu jest duża giełda samochodowa - nie pojawiają się tam czasem jakieś 164 ?:) bo sie zastanawiałem czy warto sie przejechac kiedys ?
jesli ktos ma ts to na czesci polecam
Panowie - ja się przypomnę, może ktoś ma klapkę zasłaniającą radio z mechanizmem otwierania ?