Rafik39 no mysle ze ostatnia decyzja jest najlepsza i jak alfa uwiedzie cie swoim wdziekiem i gracja juz przy niej pozostaniesz:):)
Printable View
Rafik39 no mysle ze ostatnia decyzja jest najlepsza i jak alfa uwiedzie cie swoim wdziekiem i gracja juz przy niej pozostaniesz:):)
niestety nie pasuje po pierwsze wtyczki w czujnikach sa inne znaczy w czujniku ze 156 jest taka sama jak wychodzacy kabel ze 147:)ale to pikus bo kable mozna polaczyc ale lozysko jest ciut wieksze w 156 takze chyba problem tkwi w pasku z magnesem takze niestety mam czujniki zamontowane ze 156 i nie dziala ...
czy to zdjecie w twoim profilu to twoja 156?????
jesli tak to bardzo ladna, chetnie zobaczyl bym ja na jakims zlocie!!!!
uff
wracajac do mojego problemu z ICS!!
wszystko sklecilem z powrotem i z duma powiem ze wszystko dziala!!!:)
mam radio i inne detale!!:rolleyes:
podlaczylem tez auxa a do tego telefon! troche kiepsko gra, na forum twierdza ze kabel ma byc minimum 3,5mm. ja uzylem co mialem podreka-(od sluchawek!!)
no i zmienilem kolor z tego zielonego na proper alfa red!!
na razie tylko ICS , reszta puzniej jak przyjda ledy!
mam plan - cale czerwone poswietlenie z niebieskimi dodatkami (kiedy wlaczasz podgrzewanie szyb,siedzen, ,przecimglowe. te wszystkie zolte detale!!)
na razie tyle, w miedzy czasie podlacze dvd, moze puzniej dam pare fotek!!:o
pozdro.
Rafik, jak tam poszukiwania skrzyni? Znalazles cos tanszego?
Link dla czestera: http://cars.donedeal.ie/for-sale/damagedcars/2246244
A dla pozostalych to mam jeszcze na placu 156 w rozbiorce srebrna. Duzo moze z niej nie zostalo (silnik i selespeed wyciagniety) ale jakby ktos cos potrzebowal to dajcie znac bo za jakies 2 - 3 tygodnie pojdzie na zyletki.