Miałem ze sobą ale się nie zgłosiłeś...
Printable View
Dzięki za pomoc!
Efekt widać od razu :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/03/157.jpg
Ale to ktoś spierdolił :P
To powiedział jeż, który ma najbardziej doinwestowaną furę w mieście :D
A czy ja twierdze cos innego?
Wystukane z komórki xD
Ja miałem najbardziej doinwestowana :D
Chłopaki. Taka sprawa jest: język polski jest bardzo pięknym językiem. Posiada takie coś, jak znaki diakrytyczne. UŻYWAJCIE ich :P
Pisałem z komórki. Co do polszczyzny mam nadzieje, że ironia i sarkazm nie jest Ci obce :) Tak poza tym nie jestem poliglotą aczkolwiek sam chyba błędy robisz :) Bycie hipokrytą jest tragiczne.
Tak poza tym Ligar znasz kogoś kto doinwestował bardziej ?
Jeż - tu nie chodzi o błędy - bo te robi każdy (choć niektórzy mniej, inni więcej). Ale bez naszych ą, ć, ś, ę, ł itp. wypowiedzi brzmią jak, nie przymierzając, kali jeść kali pić (nie dosłownie - bo zaraz się przyczepisz, że w tym zdaniu są polskie znaki). Spłycamy nasz język i takie wzorce przekazujemy naszym dzieciom, one dalej itd.
P.S. Ironia i sarkazm do mojej osoby z Twojej strony jeż... tak są mi obce :D
Na codzien caly czas pisze uzywajac polskich znakow w pracy, czasem czlowiekowi poprostu nie chce sie wciskac magicznego przycisku alt.. To co jest na forum to pikus. Jakbys widzial perelki gdy ludzie maile pisza to bys mial posmiewisko.
Wystukane z komórki xD
Wiem, bo też takie czytam niestety.
Raz koleś napisał skargę, w której roiło się od byków.
Ortografia, stylistyka i jeszcze na dodatek napisana w WORD, bez ani jednej polskiej litery.
Podkreśliłem wszystkie błędy na czerwono, odesłałem z wiadomością zwrotną:
Skargi byle idiota nie napisze. Niedostateczny!!!
Nie odpisał... :D
dobra nie walmy offtopa :)
tak na marginesie. Ty czytasz parę a ja parę tysięcy.
bedzie wojna! Jeżu znalazł wspólny język z magikiem... Choć raczej może magik z jeżem... albo jezem, bo skoro mamy używać poprawnej polszczyzny...
Ja mam w dupie znaki drastyczne wiec bede pisał po staremu :P
Ja tam zadnej wojny nie czuje :)
Ligar, jaki wspólny język? :P
Jeż czyta setki maili pisanych przez ludzi, którzy olewają polskie system piśmiennictwa, denerwuje go taka sytuacja... ale i tak robi to samo :P
A co do Ciebie Ligar... ehhh. Kiedyś będziesz wydawał krocie na korepetycje dla dzieci :P
A czy ja pisałem ze mnie to denerwuje ? ja mam wyjebane na to. Tak jak ktoś wspomniał jaki język ?
Jo tyz mom wyeabane
A moja corka jes najlepszo we klasie z pisania , czytania , ort i gram
I to bez korepetycjow
:cool:
P.S.
Sory pany - albo - przepraszam Panowie
za ofa we ni moim regionalu
za wpis nie odnoszący się do tematu nie w "moim" dziale regionalnym
:p
No bocian, cóż mogę napisać, no gratuluje :P
Później jeż jest tak, że ktoś - np. na zlocie - rozmawia i żartuje (np. o gaśnicy i dupie), a Ty chodzisz i dymu szukasz. Bo masz na język wy*ebane i żartu nie pojmujesz.
Myślałem, że można tutaj sprawdzić gdzie się kto spotyka na jakimś spocie w najbliższym czasie... myliłem się... zapraszam do tematycznych rozmów, albo stworzenia nowego wątku pt. ortografia i wojny.
Ja jestem z co prawda Z Oświęcimia ale dajcie znac to tez sie zjawie :)
a tak odbiegając od tematu jutro ktoś będzie a i pytanie od razu mam czy będzie miał ktoś komputer z kablem przed 97 rokiem ?
Będę około 19:30
Witam tutaj link do grupy Alfaholicy Małopolska i Podkarpacie https://www.facebook.com/groups/294659394017543/ proszę o dołączanie na FB może wspólnymi siłami uda się organizować jakieś większe zloty samochodów marki Alfa Romeo :)
Pozdrawiam Michał
Szanowne Krakuski i Szanowne Słoiczki :) Potrzebuje kogoś dysponującego benzyną w okolicach 170-200 koni do sprawdzenia ulicznie mojego GTV. Zwykła próba do od 0-60 km/h jak przepisy pozwolą to do 90. Ktoś byłby tak miły ? Muszę mieć jakiś punkt odniesienia bo nie wiem jak ta moje V6 ma się na tle konkurencji. Stawiam frytki w McDonaldzie za przysługę :)
A 165 (kiedyś) jeszcze się łapie ?
Mogę Ci zaoferować gta, q4, albo hardkorowo STF'a do porównania :)
wybieraj
Wow. Ligar masz już Fałkę na chacie? :P
Jerry1 pewnie że się łapie, bo muszę miec jakis poziom odniesienia.
Zacna kolekcja Suzumushi ;) Z tego pakietu to chyba Q4 będzie najbardziej odpowiednie, chyba że masz tam coś grzebniete i dysponuje większą mocą niz seryjne 190 KM. Co prawna u mnie tylko połowa twojego Q4 ale jak będzie sucho to dramatu nie powinno być...
Pytanie z innej beczki. CZy twoje 155 nie było czasem robione na saskiej ? mieli kiedyś na tapecie Q4 która miała dostać dość fajne graty - połowe z nich pomacałem swoimi wścibskimi tłustymi paluchami :P
Mam dość fajną miejscówkę gdzie w miarę spokojnie i w miarę legalnie można sie spotkać i rozpędzić do 130 km/h. Wyśle do was PW.
Magik tak auto jest juz w krakowie :) Też chcesz trochę podymić ?
Tak na saskiej, składam z chłopakami drugi silnik i skrzynię, które zostaną zamienione z obecną siłownią, ta z kolei pójdzie na palete, w folie i do "magazynu" na "jakby co" :)
nowy silnik ma miec mam nadzieje ponad 400KM ;)
tutaj masz szczególy:
http://www.forum.alfaholicy.org/145_...107617-q4.html
mocowo najbardziej zblizony będzie STF, 175 koni :), tylko nie ta klasa wagowa :D
W
Na razie mam silnik rozkręcony ,bo pompa oleju niedomaga.I jeszcze altka będę reanimował.Tak,że najbliższy tydzień odpada.No chyba ,że teesem przyjadę.
Fajne graty do Q4 tez widziałem na jakiś czas temu na saskiej.
Witam wszystkich jestem od jakiego czasu posiadaczem Alfy Romeo :-D i moje pytanko o zloty gdzie je wogole organizujecie i kiedy pozdrawiam
W sumie to dobre pytanie... czy ktos sie jeszcze w środy pojawia ?
No, dobre pytanie :P
Mnie zwyczajnie czasami się po prostu nie chce...
... jak pomyślę o nudnym rozwodzeniu się nad wspaniałością 15-sto letnich kręconych sto-pięćdziesiątek-szóstek w 1,9...
... to wolę zostać w domu i oglądnąć... M jak Miłość :P
Żeby tak na karty jechać...
Ja bede w sobote w krk ;) robicie cos ? Mozna by.sie.bylo spotkac:) jesli ma ktos czas;)
Magik ty i karty? Ty dobry tylko w bilarda jesteś :P
Ech, kiedyś na tym forum był niejaki Piter, jak chłop zorganizował spota to śląsk na 40 samochodów przyjeźdżał... Teraz to posucha jakaś :(
BTW ostatnio mnie naszło i poleciałem sobie o 23 do ojcowa polatać trochę po wirażach... Może ktoś się skusi na night riding?
Droga Skała-Sułoszowa bardzo ciekawa.
Przez ostatnie dwa tygodnie chyba nikogo nie bylo :)
/mv
Ligar, może być i bilard...