Hej.Będzie ktoś w czwartek z komputerem i kablem?Chciałbym skasować inspekcję olejową w 159...
Hej.Będzie ktoś w czwartek z komputerem i kablem?Chciałbym skasować inspekcję olejową w 159...
Paulek, Tyś sie chyba z choinki urwał :)
Trochę fantazji nie zaszkodzi, ale chyba zostaje mi tylko surfowanie w necie na alfaholikach, bo czwartki w ogóle odpadają - chyba że będę miał cudem wolne.
A miało być tak pięknie:D
Czwartek 15/09/2016 godzina 20:00
Miejsce: 3 Stawy Katowice, u góry przy GoSport, a jakby padało to parking podziemny zielony, a potem do McDonalda :)
ZAPRASZAMY
Czwartek 29/09/2016 godzina 20:00
Miejsce: 3 Stawy Katowice, u góry przy GoSport, a jakby padało to parking podziemny zielony, a potem do McDonalda :)
ZAPRASZAMY
Czwartek 06/10/2016 godzina 20:00
ZAPRASZAMY
Bedem [emoji41]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czwartek 13/10/2016 godzina 20:00
ZAPRASZAMY
Szykuje się coś? :D
Tak jak co czwartek ;)
Mam w planach być wiec będzie mega :)
aaaaaa
to zmienia postac rzeczy
Nie planujecie nic przy świętach?
Zakupy :-)
Twórczo :p
Bedzie kto dzisiaj? Bo jeżdżę i nie widzę
Gdzie kiedy?
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
Wczoraj o 20 na trzech stawach. Bylem na podziemnym zielonym. Widziałem, ze ktoś przejeżdżał ale chyba mnie nie zauważył albo nie byl zainteresowany :P
oj szkoda ze nie wiedziałem wcześniej to może bym podjechał wycieczkę zrobił i sprawdził bestie na autostradzie mmmm tak ... oj się rozmarzyłem może następnym razem z chęcią podpatrzę przeróbki i udoskonalenia innych użytkowników a tak do następnego spotkania to kupa czasu i w alfie wyskoczą nowe awarie :-P trafiła mi sie kapryśna sztuka ...
Ja się pewnie też długo nie pojawię, bo zazwyczaj nie mam czasu ale cóż :P
Spotkania ogólnie są co czwartek o 20:00 na 3 stawach :)
Ale od jakiegoś czasu jest zimno i nikomu się nie chce ruszać 4 liter :D
Aha może się zapowiedzieć trzeba? Może jakieś atrakcje zorganizować :) może zwiedzanie 3 stawów heh jakieś łowienie karpia czy cuś ...
Ja miałem atrakcje. Wypatrywałem alfistów. Nawet widziałem parę kręcących się alf po parkingu ale nikt do mnie nie podjechał a stałem i czekałem potem :P
Heh sorka swiezak jestem i jeszcze nie wiedzialem ze cos sie tu organizuje :) moze w styczniu teraz podjade raz w miesiscu mozna sie na wycieczke wybrac przegonic po autostradzie
Ja tu nowy więc proszę nie dziwić się różnych pytań :P
Czy forum alfaholicy.org ma coś wspólnego ze znajdującą się na FB grupą
Alfa Romeo Górny Śląsk,
która ma swoje spotkania na parkingu Galerii Katowickiej?
Tyle wspólnego co ja z mercedesami ;)
A Podobno Pasja ma łączyć a nie dzielić... Szkoda :(
Widzisz jak powstalo to "coś" to pisalismy ze to bezsensu, ze ludzie sie podziela i beda po sobie jezdzic..
zalozyciel nie sluchal.. wyszlo kto mial racje. Teraz my mamy kolejny raz wyciagac rece? Sory ale nie .. pojazdy jak byly tak sa i beda..
A ja jestem i tu i tu [emoji14] i w niczym kompletnie to nie przeszkadza chyba ze wam jak co to sorry [emoji14]
: O.o :
Wystarczy sie normalnie zacchowywac i nie probowac zrobic z jednych lub drugich wiekszych milosnikow alfa niz reszta.. ja do Was nic nie mam, w przyszlym tyodniu sie wybieram na waszego spota i mam nadzieje ze ludzie beda potrafili sie odpowiednio zachowac.
Dzis lepiej bo sa przewidziane atrakcje ... i grill ale to w zabrzu jest ze wzgledu na zaproszenie firmy Luxury Detailing ...
1200km to jednak za daleko zeby wybrac sie tylko na spota ;)
A my nie jesteśmy ani tam ani tam i w niczym kompletnie to nie przeszkadza. Chyba ze tobie jak co to sory
Wedlog mnie zawsze milo poznac kogos nowego a najważniejsze jest to ze na lamach czy forum czy fb mozna uzyskac teoretyczne wsparcie innych użytkowników i naprawy stają się prostsze
No raczej taka prawda (Didi1102) :)
A ja tam jestem otwarty dla każdego, z każdym chętnie pogadam, nawet nie raz się zdarzyło od tak po prostu z innym posiadaczem Alfy Romeo na stacji benzynowej