-
Po dlugich probach sprzedazy alfy 159 zaniechalem tego pomyslu i autko zostalo.Szczerze to sie ciesze ze nikt nie kupil :-) Alfa wczoraj pozbyla sie DPFa i przeszla chiptuning.W serii 198KM i 440Nm. Takze 2 włoskie konie brakowały.Zrobiona bez szalenstwa na 223KM i 483Nm. Temat sprzedazy nieaktualny.Pozdrawiam.
-
No to witamy w klubie. Aczkolwiek ja ograniczyłem moc max, aby właśnie nie kopciło, bo mimo wszystko nie lubię urozmaicać podróży jadącym za mną :D
-
No to jakby ktoś szukał bedę miał w dobrych pieniądzach do sprzedania AR 159 1.9 150KM 2007r z ori przebiegiem 89tys km, tak wszystko potwierdzone az sam nie mogę uwieżyc, tyle ze bida wersja dlatego cena odpowiednia będzie;)
-
89tys przebiegu to chyba długo stała na szrocie co?;)
-
1 załącznik(i)
właśnie raczej nie, tylko akurat ta jest od kogos kto kupił diesla a nie powinien;D
Poprostu ktoś miał wszedzie blisko czepiacie się;d Taka jest kurna teraz fobia ze nikt nie uwieży;D
Zdjecie z włoch:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=163928&stc=1
-
Wiem że to możliwe. Rzadko się zdarza ale się zdarza że diesel za granicą robi śmieszną ilość km rocznie.
Jak będę zmieniał swoją 9 to chciał bym zmienić na wersję ti z minimum 10r. Ale to jeszcze trochę :) może akurat będziesz miał w tym czasie co ja będę szukać to się zgłosze ;)
Głupi byłem jak szukałem swojej że nie szukałem tutaj...
-
Czemu, nie jesteś ze swojej zadowolony? :-)
-
Jestem Jestem :) Ale kupił bym już wypieszczoną :)
A tak sam musiałem wylizać ;)
-
Tzn ta bedzie za okolo 23tys do dopieszczenia, albo dopieszczenie do ugadania bo nie chce mi się juz prezentów robic :D
-
No a ja dałem coś około 25tys z rejestracją do "dopieszczenia" ;)
Więc twoja cena i tak jest dobra :)