Załącznik 192941 Pozdrawiam kierowcę ze 166 z Busso jadącego przed 19 rondem solidarności. Ciekawe, czy to czyjś świeży nabytek, czy turysta.
Printable View
Załącznik 192941 Pozdrawiam kierowcę ze 166 z Busso jadącego przed 19 rondem solidarności. Ciekawe, czy to czyjś świeży nabytek, czy turysta.
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 o nr EL ___SS na ramkach widzianej dziś (01.03.2016) o godzinie 19:15 zawracającej na Mickiewicza pod wiaduktem przy kaliskim ;)
Pozdrowienia dla kierowniczki szarej 166 za którą śmigałem firmowym i 20. PS. Pozycja w klapie po lewej wysiadła. Załącznik 193027
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierownika 159 na ramkach AH mijanej na skrzyżowaniu ulic Kasprzaka-Legionów koło 14.25, mrugane długimi było.
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej GT na rameczkach i sieradzkich rejestracjach widzianego dziś rano na Pabianickiej koło Portu Łódź.
Pozdrowienia były :)
Pozdro dla alfy Bajona widzianej przejazdem na Łanowej;) i 145 na ramkach AH również na tej ulicy ;)
Dzięx :)
Chciałbym serdecznie pozdrowić starszego Pana jadącego chyba ze swoim synem alfą 145, który zaczepił mnie, kiedy wysiadłem ze swojej Belli. :) To było naprawdę miłe. :)
A ja dzisiaj rano pozdrawialem się z jasną 159 na Kaliskim i ciemną 156 na Śląskiej. Miły poranek :)