niby gdzie ?
przez dziure na narty ? :D
Printable View
A owszem, bo taką posiadam. Zazdro mocno, co? :D
A tak serio to u pasażera jest tak dużo miejsca na nogi, że po cofnięciu fotela z luzem bym się tam rozprostował, co nie jest takie oczywiste przy moich ~190cm. "Zwykli" ludzie mieszczą się tam bez problemu z fotelem przesuniętym na maksa do przodu. Chyba wygodniej tam spać niż w bagażniku po złożeniu kanapy :D
Pzdr dla kierowcy czarnej 159SW jadącej dzisiaj z Jarocina ---> Wilkowyja ( tutaj mi zniknęła :P ) :D
Któż to o 18:20 pędził Polską w kierunku Niestachowskiej czarną 159SW? Prawie dogoniłem, ale policaje mi przeszkodziły :P
Berek! @qooba
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=179568&stc=1
Ładne fele, ale końcówka słabo mi się podoba, bo widać wewnątrz drugą rurę dość ordynarnie. Może na krótszej rurze lepiej wygląda (2.0 JTDm?).
Trafiłeś ;)
A końcówkę można zamontować nie tak głęboko i pewnie nie będzie widać rury. Ale za to będzie sterczeć...
Czyli to nie Ty na Polskiej? Może to JakubL gnał na ten swój Strzeszyn czy coś.
A do kolegi w wiśniowej 159SW co (przed?)wczoraj o 9 rano na Mieszka I mi machał - jeśli jesteś tu to pozdrawiam, uzupełnij braki w żarówkach z tyłu, nie wkurza Cię ta kontrolka na desce? ;)
Trzeba skrzyknąć te nasze Belle, zrobić zbiorową fotę i wysłać do kalendarza! Został nam aż jeden dzień na to! :)
Pozdrowienia dla Radzia widzianego dzisiaj ok 17:10 na Debinie. Gnał swoją 75 na PWL :-D
Pozdrawiam :-D
Również pozdrawiam :D.