podoba mi się ta fantazja i możliwości!
Printable View
Limitowana seria jest dla właścicieli, jako ciekawy gadżet,
jednak wśród kolekcjonerów modeli są tacy którzy mogą chcieć taki model/być zainteresowani, co firmy chętnie wykorzystują, zwłaszcza, że w pierwszym przypadku, to upominek, a w drugim - potencjalny - towar.
- - - Updated - - -
Jak w reklamie ☺️
https://youtu.be/iJGuz1NaDIk
Fajny ten garaż: 159 Autodelta, 4C LE, a teraz N'Ring.
Fantazji i determinacji mi faktycznie nie brakuje.
Od 2000 roku nie kupiłem innego nowego samochodu niż Alfa Romeo ... i zawzięcie czekałem na nową linię samochodów typu Giulia czy Stelvio (mimo iż chodziły pogłoski i upadku marki i sprzedaży do grupy VW)
Jak się okazało my mieliśmy więcej szczęścia niż miłośnicy Saba !
A co do możliwości ... no cóż, po 18-tu latach prowadzenia własnej działalności gospodarczej
w końcu stać mnie ........ na raty leasingowe ;)
Fantazji i determinacji mi faktycznie nie brakuje.
Od 2000 roku nie kupiłem innego nowego samochodu niż Alfa Romeo ... i zawzięcie czekałem na nową linię samochodów typu Giulia czy Stelvio (mimo iż chodziły pogłoski i upadku marki i sprzedaży do grupy VW)
Jak się okazało my mieliśmy więcej szczęścia niż miłośnicy Saba !
A co do możliwości ... no cóż, po 18-tu latach prowadzenia własnej działalności gospodarczej
w końcu stać mnie ........ na raty leasingowe ;)
Ostatni dzwonek do robienia zakupów , zmieniają się przepisy ...
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Można narzekać na Włochów ale Niemcy by tak tego małego modelu nie zrobili ( chodzi mi o tą skórę? z czerwoną nicą ).
Stelvio Q kontra Macan Turbo Performance w najnowszym montorze. Wygralo z duza przewaga Stlevio, kolejny raz... :)
Szkoda że wygrywa tylko w testach. Wśród moich znajomych wygrywa Porsche. Namawiałem pokazywałem ale osiągi i cena to nie wszystko. Ludzie chcą legendy a nie legendarnej zawodności. Stelvio na tydzień czy miesiąc zawsze wygra ale żeby tym jeździć to już nie :D Ciekawe ilu dziennikarzy mając do wydania równowartość Stelvio by je kupiło dla siebie jako daily.
[QUOTE=azar;2121910... Ciekawe ilu dziennikarzy mając do wydania równowartość Stelvio by je kupiło dla siebie jako daily.[/QUOTE]
Na pewno żaden z tych, dla których Pasek w tedeiku jest symbolem osiągnięć motoryzacji...