Nie widzę najmniejszego problemu,tylko że ja wróciłem właśnie z pracy a mam trochę załatwień i nie ma szans żebym zdążył na 12.15 hmm na 13 to tak ale pewnie to już będzie za późno jak dla Ciebie?:)
Printable View
rozglądalem się za Tobą, szukalem czerwonej belli, ale mnie wystawiles ;D mysle ze jeszcze bedzie okazja bo tak jak mowie w kazdy piatek praktycznie smigam tą drogą wiec mysle ze sie uda kiedys na chwile zatrzymac na slowo :)
Ja Ci dam, wcale nie wystawiłem kurcze pisałem rano jak wróciłem żeby Ci przedstawić zaistniałą sytuację ale Cie nie zastałem,myślałem że zdążę ale nie udało mi się. Ale jak tylko będę miał wolne to Ci wcześniej napiszę to się zjedziemy, pogadamy:) A Ty jak będziesz planował jakiś przejazd w moich okolicach to pisz:D
oj chlopaki od czego sa telefony komorkowe??A Wy tu sie umawiacie i odmawiacie wszystko:)
ja już numer Michała mam więc będzie nam łatwiej :) a mój to 667 335 777 i teraz będziemy na bierząco z tematem i nikt nikogo nie wystawi ;)
Ja też już zapisałem:D tak ze teraz już każdy jest na bieżąco ze wszystkim ;D
pozdrowienia dla szczepana i jego chipsowozu napotkanego w sufczynie :) zdziwiony byłes czy mnie nie poznałes? :)
hahah to nie moja to żony :D