No właśnie czytałem że coś szykujecie niestety sesja więc teraz czasu nie znajdę ale następnym razem spróbuję być ;)
Printable View
No właśnie czytałem że coś szykujecie niestety sesja więc teraz czasu nie znajdę ale następnym razem spróbuję być ;)
Kurcze czytam czytam i ten kulig to bardzo kusząca propozycja ale niestety idę w sobotę na urodziny i może być tak, że ze nie będę w stanie jechać.
Wysłane z mojego HTC One S
Olać sesje, Olać kaca po urodzinach, Taka okazja na kulig w tym roku już może się nie powtórzyć także miśki złote sanki pod pachę i ogień.
- - - Updated - - -
A kolega z tym ślubem to tak jak Adaś pisał tylko dokładna godzina czas i miejsce i moją V6 teczką nawet dla funfla z forum spalimy troszkę gumki. Niech zobaczą jak się żenią chłopcy z forum. Jak się bawić to się bawić drzwi w......ć nowe wstawić. Hi hi.
dziękuje za zainteresowanie tak jak mówiłem w kościele o 14 parafia wszystkich świętych:)
No to bedemy chopecku ci tam powinszować na nową dróżkę życia.
- - - Updated - - -
Moja nóżka nie jest jeszcze oki ale takiej imprezki nie przepuszcze.
jeśli wszystko wypali na uczelni, to z miłą chęcią pojawię się na kuligu :D
Diman79 a ognisko gdzie będzie,u ciebie nad stawami? Bo ja dopiero po 15 będę mógł wyjechać z Rybnika.
Nie na stawach tylko w nieborowicach.
- - - Updated - - -
My też pewnie nie zaczniemy wcześniej niż o 14 tej. Bo zanim się zorganizujemy i wyruszymy to jakoś tak wyjdzie. Jakby co to podaje mój numer 517485557 jakieś pytanka to dzwońta.