Znajomy kupił dywaniki tego samego producenta już z rok temu ponad ale nie ma w nich stoperów a płacił tyle samo, chyba mamy jakiś forumowy gratisik :D
Printable View
Znajomy kupił dywaniki tego samego producenta już z rok temu ponad ale nie ma w nich stoperów a płacił tyle samo, chyba mamy jakiś forumowy gratisik :D
Nie mogę się doczekać;]
Dywaniki są w pyte, dziękować ;]
Dywaniki fajne. Kupowałem wcześniej podobne ale zaskoczyła mnie jakość gumy na podbiciu dywaników. Co prawda narazie 3 tygodnie testuje, ale na chwilę obecną sprawują się rewelacyjnie.
P.S. flatbeat jaka jest szansa że mogłem dostać 3 z 4 stoperów?
Nu, jakoś dałem radę bo dywanik pasażera jest na tyle dokładnie z wymiarowany że na jednym się też trzyma. Mam dwa komplety na tył ale jak zobaczyłem te stopery do żałowałem że kompletu nie zamówiłem. Gdybyś kiedyś miał jeden więcej i robił wysyłkę to nie obraziłbym się :)
Mam pytanie kiedy będzie składane kolejne zamówienie ?
zamówienie na najbliższą turę składam w czwartek po godzinie 19 tak aby spłynęły do mnie jeszcze wszystkie czwartkowe przelewy. Zamówienia wysyłam do realizacji raz na tydzień lub dwa w zależności od tego jak dużo ich spłynie po tygodniu bo mamy pewne wymogi minimalne, tym razem trzeba było czekać aż 2 tygodnie :)