Dzisiaj byłem wLeclerc'u w KEN Center i miła Pani ogłaszała przez megafon, że ktoś zgubił kluczyki do Alfy :D
Sprawdźcie kieszenie ;)
Poza tym są tam śrubokręty Stanleya za 8zł, dobra alternatywa do badziewia z Castoramy za 8zł :)
Printable View
Dzisiaj byłem wLeclerc'u w KEN Center i miła Pani ogłaszała przez megafon, że ktoś zgubił kluczyki do Alfy :D
Sprawdźcie kieszenie ;)
Poza tym są tam śrubokręty Stanleya za 8zł, dobra alternatywa do badziewia z Castoramy za 8zł :)
Dzięki za info:)
---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:48 ----------
Super, że będziesz:) Zapraszamy baaardzo serdecznie
:D
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:50 ----------
Michał, pewnie, że nie mógłbyś opuścić naszego spotu:) Jesteś wzorowym uczestnikiem!;) Aż mi się lżej zrobiło, że Twoja piękna Bella nie jest jednak poważnie chora;)
wpadne podpisac liste obecnosci ! Stanley wez NOTES !:)
No Jola ja mam taką nadzieję że będzie okej jutro zobaczę bo będę dalej jechał, byłem jeszcze u niej na dole odpalić i wszystko jest ok, kontrolka gaśnie, silnik pracuje normalnie czyli smarowanie silnika jest. Powiem tylko tyle, że mimo tego że niedawno wymieniałem olej to coś czuje, że w przyszłym tygodniu pozbywam się go znów na rzecz valvoline-a albo Twojego ulubionego motula :-)
Ja też potwierdzam jutrzejsze przybycie na spocik (Dla mnie to będzie urodzinowy spocik) :D Wezmę notes spotowy i wszyscy się wpiszemy :D Szewiii wezmę napewno tym razem nie zapomnę XD
Stalnleyyy, inaczej nie może być:) no to trzeba będzie wypić za Twoje zdrówko;)
---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
No nie, Michał nie wierzę;p a tak serio to się nie wygłupiaj z tym myciem;) Moja Miecia chyba będzie rekordowo brudna...