Dzisiaj pod UM w Szczecinie pewna pani w czarnej Brerze z żółtą naklejką na zderzaku niemalże sprzedała mi "czołowego dzwona" gdy ścinała skrzyżowanie po moim pasie... Oj nieładnie... :/
Printable View
Dzisiaj pod UM w Szczecinie pewna pani w czarnej Brerze z żółtą naklejką na zderzaku niemalże sprzedała mi "czołowego dzwona" gdy ścinała skrzyżowanie po moim pasie... Oj nieładnie... :/
to na szczęście udało się bez dzwonu choć za pewne brrera nie długo będzie do klepania ;/
No całe szczęście...
A co do Twojego proroctwa, to oby się nie sprawdziło, choć pani rzeczywiście wyglądała na bardzo... "temperamentną" w swej jeździe;)
Pani prawdopodobnie była w okolicach 40, blondynka (nie wiem jaka długość włosów, bo akurat w momencie kiedy mogłem się jej dokładniej przyjrzeć to musiałem się ratować ucieczką...), w ciemnych okularach przeciwsłonecznych.
Szyldów auta nie pamiętam, ale Brera miała czerwoną skórę, a naklejka to zółte "4G" na prawym szczycie przedniego zderzaka (patrząc od przodu).
Znasz?
Znam, idzie odp na gg
Trasa 163 Połczyn-Zdrój--->Białogard ok. miejscowości Moczyłki Czarna 159 na ZDR.....
DK nr 6 Bordowa 166 na ZBI....
Srebrna 147 FL na ZDR....
Srebrna 156 na GKS.... lub GST..... (zapomniało mi się ;) ) w miejscowości Biesiekierz Kierowca mijając się ze mną zareagował na mrugnięcie przyglądaniem się :)
Ok. 14:00 parking podziemny galerii (Forum) Atrium Koszalin Czarna 147 na SPI...... - kierowca obserwował mnie jak przejeżdżałem :)
Wczoraj na Krzywoustego w Szczecinie około 19 widziana pucharowa 156 na szczecińskich blachach ZS 60**K.
Pucharówka ma troszkę inne blachy:) Jeśli myślimy o tej samem głośnej czerwonej :)
Kierownik gazu nie żałował, aż się numery rozmazały:P.Jest taka jak powinna być głośna, czerwona i szybka:).