Dzięki za dolocik góra super wypolerowana jutro montaż pozdrowienia . A i super pomysł z tymi ogranicznikami coby się nie ześlizgiwała ze złączek:) ostatnio jak brałem to chyba tego nie było
Printable View
Dzięki za dolocik góra super wypolerowana jutro montaż pozdrowienia . A i super pomysł z tymi ogranicznikami coby się nie ześlizgiwała ze złączek:) ostatnio jak brałem to chyba tego nie było
Znajdzie się komplet rur do Alfy 156FL 2.4 20V? Potrzebuję na wczoraj ponieważ mój górny wąż pękł i nie da się jeździć:/
Hej,
potrzebuję górną rurę do Alfy 156 1.9 JTD 8V 115KM 2001r.
Taką jak na tym zdjęciu:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/05/403.jpg
Jaki koszt takiej rury?
Czy jest ona gięta czy spawana?
Będę musiał kupić również łączniki sylikonowe, więc prosiłbym o podanie średnicy, żebym wiedział co zamówić :)
Pozdro
Grzesiek
Powiem tak dół pasował z górą było trochę problemów rura trochę za krótka i źle wyprofilowana przeszkadzał komputer z którego musiałem wyciąć jedno z mocowań . Inaczej nie dało się tego spasować . Myślę że kolega Misiu to uwzględni . Nie wiem gdzie są komputery w innych wersjach silnikowych ale w moim 2.4 20 V 175 km komputer przeszkadza w montażu , chyba że dostałem przez pomyłkę rury nie do tego modelu . Montaż z problemami trwał około 4 godzin jak już wszystko spasowało to powiem autko nie do poznania .
Pozdrawiam:edziabijekula:
A widzisz ,kolega nie czytal,w 20v wlasnie trzeba pokombinowac z ECU,sadzilem ze napisalem to na PW ale jak widac niestety nie,ale ciesze sie ,ze sie udało
No niestety nie było takiej informacji ale teraz już wszystko gra dzięki i pozdrawiam
Alfa 147 8v 115 km 2005 poprosze o info jakie łączniki silikonowe zakupić do tej rurek chodzi o wymiary.
Misiu a do V-ki coś byś ogarną ???
przepustnica -> przepływka
czy tylko diesle??
Misiu ile za górną rure dolotową do 156 1.9jtd 115km? Taka jak u "Synka" na wyżej wklejonym zdjęciu?