jak wejde to przyjme albo odrzuce:D.Pomysle jeszcze
Printable View
jak wejde to przyjme albo odrzuce:D.Pomysle jeszcze
Pozdrowienia dla sympatycznego właściciela białej alfy romeo 4C,na myjni samochodowej . Następnym razem trzymam kolegę za słowo i czekam na jazdę objazdową :)
ja tez jezdzilem nie wiem czy drugi czy 10 ale frajda niesamowita.
Srebna GT na ramkach na parkingu przy Broniewskiego oraz chyba wszędzie rozpoznawalna 146 Damiana :-)
Pozdrowienia dla kierowcy beżowej GT rej WOR z ramkami, widzianego w Dębicy koło Rynku, pomachane. Chwilkę później widziana również pod Carrefourem.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Dziś rano przed siódmą widziana gt silvadora i między 3 a 4 rosek11 jak sypał na Rzeszów ( machałem z mojego służbowego serwisowego Partnera )
Pozdrówki dla srebrnej 156 RZ - warszawska, oraz ciemnej 159 skręcającej do Auto Resu. Obie widziane po 12.00 dzisiejszego dnia. Oraz srebrnej 147 RKL, widzianej w Kolbuszowie koło ronda po 7 rano. :)
Psylo nie jechałeś do Castoramy pół godziny temu?
Jechałem, żonka mnie uświadomiła, że machałeś :) nie zauważyłem, mrugnąłem w ostatniej chwili awaryjnymi ale już pewnie nie widziałeś, pozdrawiam :)
widziałem zawracającego weloo, który ładnie poszedł, potem Damiana. Poszedłem od świateł, minąłem Damiana, ale do wela już nie dojechałem, jedno autko pomiędzy było a dwupasmówka się skończyła :D Warszawska to nie autostrada, i się Panowie w insigniach kręcą więc trzeba troche uważać, czyt. patrzeć w lusterka :D
Pozdrówki raz jeszcze :)
Jendker co masz pod machą? Weloo to ciężko dogonić ;)
Pozdrawiam
granatowe 159 kombi chyba na RZ stojące między piekarnią oraz hotelem w Zaczerniu/Miłocinie
oraz
kierowce srebrnej 147 na RZ mijanej przed rondami w Rudnej Małej koło południa
Pozdro MarekR około 13:40 przed wiaduktem na krakowskiej, byłem bez ramek ;)
Pozdrawiam dwie rzeszowskie 159 . Jedna czarna SW rz5040j mijana w grabownicy, druga też SW ale jasna rz00...dalej nie pamiętam jadąca z dynowa na przemyśl
Nie jechałem Alfą, tylko służbowym na dodatek z przyczepką.
Tak na marginesie nie bądźcie zaskoczeni jak będzie Wam machał ktoś z Partnera oklejonego
"serwis New Holland" , bardzo dużo jeżdżę po całym podkarpaciu :)
Pozdrówki dla pięknej Krwisto Czerwonej Gje Te o numerach RJA, widzianej koło szpitala na Szopena w Rzeszowie :)
A kto parkuje czarną(?) 147 na ramkach nie daleko szpitala przy Szopena? Przyuważyłem ją tam we wtorek, przy okazji pozdrawiam właściciela.
pozdrowienia dla kierownika Alfy 156 SW która stała pod domem weselnym w Sękowej w sobote na tabliach jak sie nie myle RST czy coś w tym stylu:P
:) :)
Pozdrowienia dla kierowników dwóch alf widzianych w Polańczyku w niedzielę na ul. (nie)Spokojnej :P - czarnej 159 SW chyba EL... oraz czarnej 166 WZ... na ramkach klubowych. Zielone wzgórza nad Soliną... :P
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=147501&stc=1
Stoi u Weloo, cierpliwości - już niedługo - widzę światełko w tunelu ;)
Dzisiaj widziana Alfa 4C biała perła w centrum Rzeszowa i 159 na klubowych ramkach w galerii rzeszowskiej na dachu. Niestety po drodze smutny widok bo na wieździe do Rzeszowa w tyłek dostala 147 fl z ramkami na blachach RDE mam nadzieje, że kierowca i pasażerowie cali.
Pozdrowienia dla Fajnej Pani w czarnej Alfie GT o nr. kt 99077 po tuninngu http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2009/08/28.jpg optycznym podążała A4 w stronę Rzeszowa trochę się pogoniliśmy http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2009/08/28.jpg z zawrotnymi prędkościami http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2010/06/20.jpg
To już pewnie ta Honda została na tym złomie obok ;) Ale dobrze, że nikomu nic się nie stało.
Pozdrowienia dla Agnieszki i Piotra widzianych dziś w srebrnej 166 koło południa nad wisłokiem w okolicach parkingu WSK. Machałem Wam z chodnika w ostatniej chwili ale raczej nie widzieliście :P PS. ramki Wam coś wypłowiały!
Pozdrowienia od Julki dla Koleżanki i Kolegi z czerwonego Mito na ramkach zauważonych w Rz-wie na Warszawskiej i na Cieplińskiego dzisiaj około 16-ej.
pozdrowienia dla srebnej 147 wczoraj około godziny 12 w okolicach Łańcuta były łapki i dla Tomka widzianego dzisiaj Jarosław obok poczty przed 18 :D