Też bym chciał i to pod blokiem hehe
Poszło z Sonego
Printable View
Też bym chciał i to pod blokiem hehe
Poszło z Sonego
ma ktos od nas z forum kabelek bo poduszka mi sie swieci :) blad abs rozwiazalem bezpiecznikiem tylko poducha mi zostala do skasowania :)
W sumie ma sporo osob, m.in. ja mam :D
Mi kabel airbagu nie ogarnia
Poszło z Sonego
Mój jeszcze 2 dni temu wszystko ogarnial :-P
Zdemontuj zegary i wyciągnij żarówkę ;)
e tam ja tam lubie jak wszystko mam sprawne abs i reczny naprawilem bezpiecznikiem przy aku, zostal tylko airbag
Ja proponowałbym przeczyścić i dobrze scisnąć trytytkami kostki pod fotelami, to one najczęściej w 156/147 i GT powodowały błąd, ale podpięcie do kompa i tak będzie potrzebne. Jeśli będziesz potrzebował to skasuje Ci te błędy, tylko musimy się ugadać na któryś dzień.
u mnie jest wersja golas edition czyli jedna poduszka u kierowcy tylko po skore dopiero jutro jade bo fotele to nawet do prania sie nie nadaja...
Jak może być jedna poduszka? były w ogóle takie wersje? Myślałem, że standard w 156 to 4 poduchy.
bieda edition czyli 1 poducha srebrne zwykle tarcze z zielonym podswietleniem
No ja miałem wersję bez klimy i z korbotronikiem w tylnych drzwiach i bez halogenów nawet, a poduchy miałem 4 :P
u mnie halo mam klima tez widze ze jest chociaz przy tych temp sie nie zalacza ale syczy z zaworka wiec zle nie jest, dzis kupilem skore u szwagry i musze tylne boczki zmienic a mam korbotronic i nie wiem jak korbki zdjac hehe
Pod korbami masz zawleczki, musisz je wyciągnąć, wtedy korbki same zejda
dzieki wczoraj walczylem z tylnymi boczkami jeszcze przod zdejme bo tylne ladnie wymylem w wannie i mega sie roznia czystoscia :)
Tylko żeby Ci się materiał od tektóry nie zaczął odklejać :D
odrazu dalem pod grzejnik pracowalem na myjni sporo i tylko praniem tapicerki w sumie sie zajmowalem wiec cos niecos o kosmetyce wiem :)
Witboy miales kiedys Calibre ?
tak dokladnie niebieska, teraz niebieska alfa prawie identyczny kolor tyle ze ciemniejsza deko
Panowie Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kurde, myślałem, że będę pierwszy. Panowie, żeby wam zawsze wskazówka w pionie stała... Ta od poziomu paliwa rzecz jasna. Żeby graty na podmiankę tanie były, żeby wszędzie tylko długie proste były i najważniejsze: Kiedy pijemy? :D A tak w ogóle i w szczególe to Wesołych Świąt i Mikołaja z dużym czerwonym workiem :D
Ja również życzę wszystkim Alfaholikom ,Zdrowych i Wesołych Świąt :D
panowie zdrowych i wesołych i udanych powrotów ja do lodzi wiec nie tak daleko
Koledzy podłączam się tutaj do Was bo wpis z Płocka,
Pytanie jest takie czy ktoś z Was oglądał może ten samochód?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-wyjatkowa-alfa-gt-1-9-150km-bose-navi-xenon-pdc-grzane-skory-ID6yGCaR.html#dd6ace504f
Jeśli nie czy ktoś ogarnięty w temacie dałby rade go obejrzeć - myślę że jak coś będziemy w stanie się dogadać :)
Jeżdżę już za GT od dłuższego czasu i niestety co jeden tow gorszym stanie, albo przykmbinowany na potęgę , a jeśli lakier jest ok to technicznie do włożenia przynajmniej po 4-8 tyś.
Dlatego postanowiłem poprosić Was o pomoc
Pzdr z wczoraj dla [MENTION=3902]sebaaaaaaaa[/MENTION] ( tak obstawia [MENTION=32800]eXtremista[/MENTION] :P ) :v
hmmm gdzie i o której ? :D
Robert, próbuję sie do Ciebie dodzwonić ale w tel słysze: " Przepraszamy ,wybrany numer nie dziala " :D
Czy ktoś w okolicach Płocka posiada Alfę z silnikiem V6 Turbo?
Chciałbym kupić auto z tym silnikiem ale jeszcze nie jeździłem nigdy autem z tym silnikiem, a resztę busso mam za sobą.
No niestety tylko wolnossaki
Bo V6 TB to już rzadkość.
No niestety, mało tego było kupione to i mało jeździ.
Witam serdecznie,
zapraszam nowy FanPage na FB, przeznaczony jest on dla fanów i właścicieli Alfy Romeo. Swoim zasięgiem obejmuje całe województwo mazowieckie. Prócz tego jest grupa Alfaholicy Mazowsze.
Serdecznie zapraszam
Pozdrawiam
Lutraki
https://www.facebook.com/alfaholicy.mazowsze/?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/alfa...owsze/?fref=ts
SPOT 26.03 (niedziela) -- 14.00 -- Jeśli nie będzie padać Decathlon, jeśli będzie padać Atrium Mosty - 2/3 piętro, przyjeżdżają chłopaki z Płońska (Wojtek swoim nowym nabytkiem :P) :D
Dzięki Lichy,że to tak skromnie o mnie wspomiałeś ;)
Wysłane z mojego LG-H440n
[MENTION=32800]eXtremista[/MENTION] patrz co Cię ominie :v
Impreza w Płońsku 2 kwiecień
Witam,chciałbym poinformować wszystkich zainteresowanych o ciekawym spotkaniu fanów motoryzacji,
oficjalny plakat
Załącznik 223991
Organizator serdecznie zaprasza naszą grupę ALFAHOLIKÓW :P ,wstęp wolny,obiecał również miejsca pokazowe :cool:
Fajnie by było gdyby ktoś miał baner klubu ,tak żebyśmy byli widoczni.
Więcej info na https://www.facebook.com/motociekawy/
A tak było rok temu.
https://www.youtube.com/watch?v=PUZkmoABZQY
https://www.youtube.com/watch?v=Fom04xwo3K0
A, i taka mała prośba ze strony organizatora ,o orientacyjną ilość ALF dla zapewnienia miejsca,także gdyby ktoś był chętny ,to niech rzuci słowem ,że będzie ;)
W sumie chętny jestem i to nawet bardzo, tylko nie wiem jak będę stał z czasem.
Jak Alfy nie sprzedam to może wpadnę ;)