Cześć koledzy alfiści. OD 2 lat jeżdżę Alfą a dopiero teraz postanowiłem pojawić się na forum :) Może ktoś mnie doiformuje kiedy jakiś spocik w Sączu będzie lub w okolicach?
Pozdrawiam
Printable View
Cześć koledzy alfiści. OD 2 lat jeżdżę Alfą a dopiero teraz postanowiłem pojawić się na forum :) Może ktoś mnie doiformuje kiedy jakiś spocik w Sączu będzie lub w okolicach?
Pozdrawiam
Witamy! Czytaj forum to na pewno nie przegapisz żadnego spota.
Jak pisał laska, jeśli coś będzie się działo to wcześniej będzie o tym napisane w temacie. Jest plan grupowego wyjazdu na spot do Tarnowa w niedziele (13.04), zobaczymy czy dojdzie do skutku :)
Hej dzięki na info. W sumie mógłbym się skusić na ten wyjazd do Tarnowa :)
jak nie będzie padało to myślę że się zbierzemy:)
No ja niestety nie dam rady...
Koledzy, gdzie w Sączu zakupi po dobrej cenie amorki Monroe na przodzik? Czy może lepiej pytać o Bilstein b4? Potrzebuje coś, żeby nie bujało jak na hamaku:)
AgaJ mineliśmy się dzisiaj?:)
Jedzie ktoś dzisiaj do Tarnowa?
Chetnie bym pojechal ale troche za zimno na rodzinny wyjazd :/ szkoda moze nastepnym razem
Wyslane z AR przy uzyciu Blue&Me ;)
Panowie i Panie na wczorajszym Zlocie w Tarnowie padł pomysł aby zoorganizować kolejny zlot w Gródku nad Dunajcem żeby połączyć siły w Wami również :) zapraszamy do Grupy na FB https://www.facebook.com/groups/294659394017543/ może uda się coś wspólnie zaplanować :) pozdrawiam Michał :)
do GnD bym się kopsnął bo to już byłby wstyd jakby nas nie było tam...:P ostatnio się lenimy zdeczka
Racja, racja ostatnio się lenimy aż za bardzo :P
Jestem jak najbardziej ZA wypadem do Gródka
... a tak na marginesie to ciekawe co w tym roku będzie z Żegociną :)
ja musze myslec zeby czyms konkretnym tam zajechac;D
kiedy ten gródek? :)
wszystko jest do ustalenia na pewno będzie to lipiec ale wszystkie szczegóły będziemy dogrywać :)
Panie, Panowie zdrowych wesołych świąt i abyśmy się odmulili po świętach i zrobili jakiegoś mocnego spota:)
Ja również życzę wszystkiego dobrego wszelkim alfaholikom :) Spot po świętach- bardzo chętnie :)
Również zdrówka życzę, bo bez tego nie będzie niczego! ;D
Proponuje spota 27.04 ;D Mam nadzieje ze do tego czasu wiele się wyjaśni spraw bolączkowych że tak powiem ;D
Dla wszystkich Alfaholików życzę dużo zdrowia, bezawaryjnych Alf:) i słonecznej pogody:)
Wesołych Świąt!
Wesołych Świąt!
Ja na weekend majowy odpadam, ruszam tylek z domu;-)
Proponuję bardziej może weekend majowy ;)
Panowie pasuje sie wkoncu zebrac, wiec:
11 Maja godz 17 Media Markt
kto za ? ? :)
Ja :)
I ja! I ja! ...pewnie z całą gromadą ;)
Mi rowniez pasuje;-)
Polecam zajrzec w bazar/sprzedaż belli :-D