-
Dzisiaj bella dostala sporo.
klocki z przodu
zimering skrzyni
lapa silnika (okazalo sie ze jedna byla urwana)
Sprzeglo(tarcza docisk lozysko)
Turbo.
Naprawione lusterko kierowcy i oswietlenie bagaznika
Troche sie wykosztowalem ale warto bylo. Alfa chodzi znacznie lepiej.
-
Ja mojej dzisiaj naprawiłem wariujący kierunkowskaz. Wtyczka miała odgięte trochę jedno gniazdo i połączenie się strasznie nagrzewało. Na pinie przez to wytworzył się nalot i na połączeniu zrobiła się rezystancja. Wczoraj jak jechał za mną kumpel to już ponoć totalna dyskoteka była :-P. Teraz na szczęście już jest ok. Styk dogięty a pin oczyszczony :-)
-
Zmiana opon na nowe letnie Goodyear Efficientgrip Performance 205/55 R16 91 W :D
-
1 załącznik(i)
-
1 załącznik(i)
Hmmm. W dużej naprawione oświetlenie (wymienione 5 żarówek) usunięte male zwarcie na tylnej prawej lampie (choinka była). Autko odstawione pod blok i.... Dostawczak na niej zaparkowal... Szczescilwie jedynie lekko cofnięty zderzak przedni i pognieciona tablica rejestracyjna, lekko wcięty pas przedni szczęśliwie bez polamań.
W malej wymienione 7 żarówek... Kurcze dużo się nie paliło. Naprawiona zaślepka podłokietnika kanapy tylnej. No i zrobione zdjęcie wszystkich trzech moich autek. Rzadko się zdarza żeby były wszystkie w jednym miejscu :) Załącznik 161633
-
-
Zaciski pomalowane, gorąca czerwień[emoji3]
-
wyczyszczone przyciski klimy z tego tworzywa co je pokrywalo, teraz tylko uchwyty wyczyscic i polakierowac
-
Że zapytam z ciekawości - czym czyściłeś kolego te przyciski od klimy, jest do tego jakiś specjalny preparat?
-