Czarna 147 (SBL xx206) widziana na Starych Tychach ... pozdrawiam :)
Nadymione z komórki.
Printable View
Czarna 147 (SBL xx206) widziana na Starych Tychach ... pozdrawiam :)
Nadymione z komórki.
Srebrna 159 sedan SI pozdrawia błękitna 156 która jechała za mną od bochenskiego po michalkowice, za późno zobaczyłem, ze skręcasz :p
czarna 159 SI mijana około 17:30 przy MTK w Katowicach i czarna 159 OKL w Siemianowicach - Michałkowicach około 17:40, pomachane ;)
Błękitna 156 również Ciebie pozdrawia :D
Z początku z racji zmęczenia po wielu godzinach pracy nie byłem pewien czy rzeczywiście mrygasz awaryjkami czy tylko mnie się zdawało :D
Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie i do zobaczenia na drogach ;)
Również pozdrawiam koleżankę w oramkowanej 147 czarnej w Gliwicach około godziny 16 dzisiaj ;) Koleżanka nawet rękę wysunęła przez okno żeby pomachać :D
P.S. Ostro Wam te Gliwice rozkopali na wszystkie strony :/
Jak nie było odzewu na awaryjne myślałem, ze masz ramki z przypadku :D ale jak mnie dogoniłes po wieża, to pomyślałem, ze jednak chciałeś się zrewanżować :D nie wiedziałem, ze w michalkowicach takie perełki się chowają, mieszkam 3 minuty drogi od Ciebie :p
Pozdrowienia dla forumowicza parkującego codziennie auto w tym samym miejscu pod EC Gorzów Wlkp. :-)
Pozdrawiam kolegę Mateusza z którym rozmawiałem pod WSB,
oraz
pozdrawiam kierowcę z pięknego żółtego Spidera od Wojtka :)
\\edit
dzis dzien pełen spotkań, pozdrawiam w czasie powrotu z uczelni kierowcę 156 SW SD***** przed 20:00 na drodze 86 w stronę Tychow :-)
Pomrugane! [emoji39]
edit...
gonnych nie pozdrawiam
Pozdrowienia dla pięknej blond kierowniczki w białej 159(?) kombi na tabulach SGL, z którą się mijałem wczoraj po 10 przed Szczygłowicami ;) Jechałem białym dostawczym Fordem hehe ;)
Pozdrowienia dla koleżanki ze srebrnej 156 widzianej w niedzielę przed południem na światłach koło ZEG -u w Tychach.