Dziś z samego rana paczuszka dotarła:-D
Lampki już u mojego Mistrza razem z innymi gratami. Za tydzień wrzucę foto;-)
Printable View
Dziś z samego rana paczuszka dotarła:-D
Lampki już u mojego Mistrza razem z innymi gratami. Za tydzień wrzucę foto;-)
Tak. Ja wysłałem przelew w czwartek (ubiegły) + mail do Pana Roberta. W poniedziałek paczka dotarła;-) Więc działa ;-)
Dokładnie. Oferta jest otwarta,cena aktualna . Jeżeli cena spadnie na aukcjach to postaram się załatwić korzystniejszy upust. Proszę tylko o wysłanie mi potwierdzenia przelewu w razie jakichś nieporozumień żebym miał z czym tam uderzyć osobiście.
lepiej bym tego nie ujął :D http://www.forum.alfaholicy.org/atta...87871889_o.jpg fot."bakao" Michał Bąk fotografia.
Dzięki koledze w końcu ładnie uwidocznione ringi ;)
PS: Nazar miło było poznać :) krótko przed wyjazdem na trasę :P ,ale choć już wiem kto takie rabaty załatwia :)
pozdrawiam
Emisieq81 to ja ci dziękuje za "pochwalenie się" swoimi bo bez tematu nikt by się nie napalił i bez ilości ludzi sam bym nie miał taniej i pewnie odkładałbym zakup na później. A zależało mi na dziennych bo to i oszczèdnosc lamp i aku i alternatora i całej choinki w srodku auta i tak jak napisałeś- jedyne sensowne rozwiązanie . I tu bez urazy ale widziałem ringi Yonasha na żywo na CE i lepiej mi się podoba rozwiązanie w halogenie.
Z tym brakiem homologacji to bym aż tak nie panikowal :) bo na reflektorach w 159 opisy i homologacja nie są widoczne. Trzeba by ściągnąć te osłony czarne z klosza żeby sprawdzić homologacje a to wymaga demontażu lampy, zderzaka itd. Żaden pies nie będzie tego robił... co innego jak zatrzyma dwie 9 na raz. Jedną z ringami a druga bez...
Albo jak zatrzyma nas pies w alfie:-)