Pokrętłem od głośności właśnie, może być tym na kierownicy, tylko musisz trafić na moment, w którym lektor coś mówi.
Printable View
Pokrętłem od głośności właśnie, może być tym na kierownicy, tylko musisz trafić na moment, w którym lektor coś mówi.
jak ktoś potrzebuje mam hub z podwójnym portem usb do sprzedania
sorki bo nie napisałeś a może to nie być jasne dla wszystkich, wiec Tobie i innym może mój post zaoszczędzi kłopotu. wg mojej wiedzy nie chodzi o to czy port jest podwójny czy pojedynczy (jeśli chodzi o AA/ACP, bo skoro piszesz w tym wątku to chyba tak) ale czy jest z opcją AA/ACP czy nie. w ePer są osobne numery na bez i z i na pojedyncze i podwójne. bardzo dużo aut z AA/ACP ori ma tylko jeden port USB (ale odpowiedniego typu - a tylko opcja RSX w konfiguratorze decyduje czy podwójny czy pojedynczy). jaki masz? ja mam obecnie tylko screenshoty z aktualnego ePera więc tylko bieżące numery dla 4 rodzajów mogę podać jakby to miało pomóc.
doceniam namiętną chęć pomocy,ale jeżeli nie było by AA to nie było by tutaj informacji. Wobec powyższego podaje nr 156143958
potwierdzam, numer zgodny do AA/ACP. wiem że Ty ogarniasz tematy części/napraw bardzo dobrze choć czasem trochę mało rozwijasz wypowiedzi :) myślę że nie zaszkodziło napisać - po prostu po forach (nie tylko tu, również za granicą) chodziło info że ma być podwójny i stąd ogólnie jest pewnien zamęt - mało kto wie ze to nie w tym rzecz - wykorzystałem okazje i zwróciłem na to uwagę żeby gdzieś był ślad na forum
Cześć, przeglądając ten temat pobieżnie (około 50 stron :cool: ) nie natrafiłem na rozwiązanie mojego problemu. Mianowicie, uruchamia się android auto, ale spotify i you tube nie mają internetu i nie chodzą. Poradzicie coś? Z góry dzięki. (telefon Nubia)
ja mam spotify premium i działa ale oczywiście off-line to jak masz pociągnięte lokalnie na telefon (we free się nie da). tak samo jest z odtwarzaniem w domu na "wieży" - tylko dla płacących. YT tez chyba tylko płatny jest off line (zgaduję, nie korzystam)