No ja też ponad tydzień za długo czekam. Może jakieś info czy w ogóle czekać?
Printable View
No ja też ponad tydzień za długo czekam. Może jakieś info czy w ogóle czekać?
156 sedan przed lift prosze o dane :)
Wladnie do niego dzwonilem i abonent czasowo nie dostepny :( ciekawe czy padl mu tel czy cos innego sie stalo , nie sadze ze bylby to ktos kto chce nas wykiwac na glupie 20 zl ale zasada jest 1 nigdy nikomu nie ufaj w 100% zawsze moze cie wyj....ac :P
Tak sie sklada ze ja tez czekam. Przelew zrobilem. Juz tydzien temu mialem miec znaczki
Bez obaw, ja zamiawiałem rok temu i było wszystko OK, widocznie coś wypadło albo urlop i nie dał znać :)
Do mnie dotarły wczoraj. Cierpliwości, na pewno dotrą.
do mnie również dotarły wczoraj... z tym, że kolega pisał, że wysyła jakoś tydzień temu a na stemplu widnieje 25.07, ale wybaczam koledze bo wydaje mi się, że dorzucił coś od siebie :) Dziękować :)
Ja również dostałem przesyłeczkę :)
Dzięki wielkie za gratiski - już niektóre spożytkowałem :)
chciałbym zakupić 2 znaczki do AR 156 SW 2003 rok (po lifcie), jeden do przodu a jeden do tyłu. proszę o dane do przelewu na priva. mam też pytanie czy jest jakaś instrukcja jak te znaczki się wymienia? może wydawać się to banalne ale jednak nie chciałbym np. urwać starego znaczka orginalnego bo okaże się że jest przykręcony a nie przyklejony. pozdro
Chciałbym zakupić znaczki na przód i na ty do AR GT (2004) oraz przód i tył do AR 159 (2007). Proszę o dane do przelewu.