-
Dzięki Panowie za wszelkie wskazówki! Musiałem jeden kabelek w kostce przepiąć i polutować i radyjko gra ☺️
-
Radio nie trzeszczy Ci jak siedzi w kieszeni ?Bo u mnie tak jest że jak radio jest wysunięte z kieszeni to gra czysto ale jak wsunę to troche trzeszczy i w czasie jazdy gubi fale Nie wiem czemu tak sie dzieje
-
Nie wiem jak gra Radio bo nie podłączyłem jeszcze anteny, ale przy mp3 jest normalnie
-
https://youtu.be/LOKdyj26VL0 maly przewodnik o radiu pioneer sph-da120 w alfie. Sorry za jezyk i skladnie ale to pierwszy moj film w ktorym o czyms opowiadam. ;)
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
-
1 załącznik(i)
Załącznik 199827
Panowie, nie mam pina w aut ant w kostce w alfie. Do czego mam podłączyć przewód od radia żeby działał wzmacniacz antenowy? Teraz radio słabo odbiera.
-
[MENTION=66716]reek[/MENTION] po podłączeniu przewodow i wlączeniu on/off włączyło się radio? Czy reset?
Kurcze wszystko ok podłączone a radyjko ani rusz
Napiecie mam na żółtym i na masie
-
Musisz dać jeszcze napięcie na czerwony przewód(ACC) po stacyjce
-
Musi być? A nie powinno działać bez czerwonego?
- - - Updated - - -
Czerwony pod co podpiąc w fabrycznej kostce?
-
W fabryczne kostce alfy jest tylko jeden plus (stały) Ja u siebie drugi + pociągnąłem z wtyczki przy stacyjce.Można też z plusa przy zapalniczce
-
Dokładnie jak kolega napisał wczesniej musisz pociagnac albo ze stacyjki albo z zapalniczki ewentualnie jest 3 opcja adapter CAN wtedy nie musisz kombinować