Pozdrawiam również. A to ty machałeś z ławeczki. Co prawda nie ja Cię zauważyłem tylko moja żona :)
Printable View
Pozdrowienia dla Falo który wjeżdżał do miłocina, i którego 5 min później widziałem jak jechał na głogów koło dawnego RS Service
I chyba Robson stał na światłach przy staromieściu. Stałem kilka aut z tyłu i fragment białej julki i alusa (po RZ śmiga kilka białych julek ale żadna nie ma takich felg :P )
mat09 widziałem 4 różne ale każda miała mniejsze i srebrne felgi z czego 1 na niemieckich blachach
Tak, jechałem alfą, drugim pasem, ale nie udało mi się wyprzedzić Ciebie ;)
Michael, jedną jeździ mój brat, druga stoi u mnie pod pracą, a trzecią widuję czasem na mieście - chociaż ta akurat może być Robsona ;)
Mówię o Julkach na takim felunku, bo białych jeździ od ...uja :)
dzis widziana srebrna GT RDE GK__ w Debicy przed 18, ktos smigal od rampy w strone szpitala w Straszecinie - czy to ktos od nas bo ramek nie bylo?
Jeżeli się nie mylę srebna (ciemno było :P) mrugnęła mi światłami na Ofiar Katynia pod mostkiem, nie przywykłem do tego i nie zwróciłem uwagi na rejestracje, myślałem że coś się stało :) W każdym razie również pozdrawiam!
Kierownik granatowej 146 z długą tyczką na dachu
mat 09 zwracam honor :)
Wczoraj w okolicy 2 LO w RZ widziane Białe GT w jakimś pakiecie ( nie seryjne zderzaki) Czyje to? z daleka bardzo ciekawie wyglądała
kto dzis machal mi ze srebrnej 156 SW FL chyba na RMI w Straszęcinie?Odmachalem ale nie wiem czy widziales. Pozdrawiam
P.S. jutro mam zamiar tamtedy znowu jechac mniej wiecej o tej samej godzinie wiec moze znow sie spotkamy:D
czerwona gt RJA z ramkami na granicznej 4 a/b widziana dzisiaj o 5.20 na parkingu :)
Pozdrowienia dla szarej GT 3.2 widzianej dzisiaj w Jarosławiu obok hetmana o godzinie 21
Ramzes widziany wczoraj na Dąbrowskiego po 16 oczywiście w czerwone Nysie :) machałem ale zamyślony byłeś ;)
bo Ramzi to jest taki mysliciel drogowy:D.Domin wpadniesz w niedziele pod torbe??
mam nadzieje, ze zdazysz:D
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 9-ki RJA na ramkach mijanej w Przeworsku koło siedmnastej. Łapki były :)
pozdro dla Włodka widzianego dzis kolo garazu :)
Pozdrowienia dla właściciela 9 RZ 2557. Udały się zakupy w galerii?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czyja srebrna 166 na ramkach RJA stała pod szpitalem w Przeworsku?
zona Raidera widziana we wt i sr jak odwozila dzieci :)
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierowcy 156 kombi na blachach RMI w Dębicy dzisiaj
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pozdrowienia dla kierownika ze srebnej 156 na RJS widzianej dzisiaj w dębowcu koło cmentarza machałem ale z jechałem Boxerem miedzy 13 a 14
jeżeli się nie myle to Damian w 156 na obwodnicy koło 15. Długimi świeciłem, było odmrygane awaryjnymi :) Pozdrawiam!
Czarna 166 z ramkami stała dzisiaj pod Prografixem w Dębicy. Pozdrawiam.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka