Pozdrowienia dla kierowniczki ciemnej AR159 której machałem w Marcinowicach. Miło że kbiety też czasem odmachują:)
Printable View
Pozdrowienia dla kierowniczki ciemnej AR159 której machałem w Marcinowicach. Miło że kbiety też czasem odmachują:)
Giełda Lubin. Srebrna 156 SW na ramkach klubowych. Pozdrawiam
Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2
pozdrowienia dla 156SW a androidem na zderzaku - kilka razy spotkaliśmy się na maślicach, oraz dla białej 155ki którą kilka razy widziałem przy lidlu na królewieckiej.
Pozdrawiam Panią za którą jechałem dzisiaj w Wałbrzychu na ulicy Wieniawskiego (Podzamcze) w czarnej 147 ;) zapomniałem jakie blachy :/
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej GT bez ramek na blachach DB 9....(prawdopodobnie Aleks_K) widzianego dziś w Wałbrzychu na drodze wzdłuż galerii Victoria o godzinie 9 rano. Pozdrowienia awaryjnymi z białego renault kangoo przed Tobą.
widziany dziś od niepamiętnych czasów Integrale przy salonie BMW :> g. 15.30
Srebrna 147 po FL'u, jadąca dziś koło 9.00-9.30 na Sołtysowickiej we Wrocławiu. Szedłem i machałem ! :D
Pozdrawiam ! :)
Jakąś godzinkę temu wyłapana czarna 147 na PKE (o ile dobrze pamiętam) na bielanach pod IKEA. Pozdrawiam
czy na forum jest użytkownik srebnej 156 na DLW któremu we wtorek około 6 wyjechałem na czołówkę a on zamiast zjechać do środka jezdni zjechał na pobocze powodując u mnie przelot przez rów??
ja oraz kierowca którego wyprzedzałem zjechaliśmy maksymalnie na pobocza powodując mu możliwość przejachania środkiem czołgiem a on zjeżdżając na pobocze na którym ja się znajdowałem spowodował zmuszenie mnie wjazdu do rowu co mijało się z celem. mógł po prostu przejechać środkiem bo na to miał aż nadto miejsca. mój był błąd że na bardzo śliskiej nawierzchni nie zachowując szczególnej ostrożności wyprzedzałem za co przepraszam i bije się w pierś.
jakie straty? ja kilka dni temu też bym przywalił w jakiegoś pana z Wrocławia u mnie w mieście ale to była jego wina-za bardzo wziął zakręt i aby uniknąć czołówki wjechałem w zaspę(dobrze ze znam ten skręt i już widząc delikwenta pomyślałem-ZARAZ WJEDZIE NA MÓJ PAS) ale pan był uprzejmy i przeprosił...straty zerowe :)
straty zadne
Piękna biała GT z czarnymi felgami na parkingu pod halą sportową na Kozanowie parkowała dzisiaj obok mnie ok. 20 :D Blachy DOL, z rameczkami, kto to? :)
Pozdro dla wszystkich Alfistów, którzy ostatnio wprowadzili się do Green Towers. Wczoraj rano wjeżdżała przede mną na parking czarna 159, dziś seledynowa 147, potem jeszcze widziałam jak po parkingu kręcił się pan w czerwonej GTV.
Pozdrowienia dla wszystkich Alfisti widzianych dzisiaj na trasie Świdnica-Jawor. 2xsrebrne 166, kilka 156. Niestety nie wyróżniałem się z tłumu Alfą, bo jechałem bordowym Lanosem.
Pozdro dla czarnej 159 SW na swiatlach przy ulicy... Braniborskiej ? nie pamietam nie jestem z Wrocławia :P Jakiejś na B, machałem z czarnej GT ;)
Wczoraj w Legnicy widziana bordowa 156 Michala na FWS ;) pozdrawiam
Moja, moja. Jak przedwczoraj to mogła jechać :D
a czyja czerwona 146 na DW... stała dzisiaj ok.15.00 na ulicy Balonowej(na przeciwko Lidla) we Wrocławiu. z koniczynka na tylnej klapie
Dziś pomiędzy Legnicą a Lubinem czarna 156 SW na ramkach. :) Pozdrawiam :)
Dziś na Strachocińskiej (Wojnów) mijałem GTV. Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kolegi z Dzierżoniowa (DDZ 7F..), widzianego niedawno na Westerplatte w Ś-cy. Nie machnąłem, bo właśnie rękawiczki ubierałem ;p
Pozdrowienia dla kompletnego Nerovolcano :D -> czyli 1+1 :D
Oboje widziani wczoraj pod Kauflandem w DZA :D
Dzisiaj ok godziny16 w okolicach dworca świebodzkiego widziana 147 na blachach SCZ z ramkach klubowych
napisz w "górnoslaskim" tam predzej odczyta
ja z kolei dziś znowu w okolicy ul. Balonowej we Wrocławiu tuż przed torowiskiem widziałem srebrną GTV-ke na klubowych ramkach,w środku czerwone skóry.szedłem piechota i nawet machałem ale kolega nie zauwazył. Wiem,ze to forumowicz,bo raz w marcu tego roku byłem pod mostem milenijnym i kolega tez tam był owa GTV-ką. pozdrawiam :)
Czerwona AR 147 on road again... wypatrujcie mnie głównie na trasie Złotoryja <-> Lwówek Śląski :)
dziś koło 13:00 w Legnicy na Piłsudzkiego 2 alfy jedna za drugą. pomrugane- pomachane ;)
dziasiaj przed Astrą zielona 156 na klubowych ramkach przepusciła mnie przez przejście dla pieszych. pozdrawiam raz jeszcze :)
to Twoja stała pod realem w Legnicy dzisiaj koło południa ?