Tylko paszport Polsatu ;)
Tylko paszport Polsatu ;)
Spot?
Maryś tak, zawsze jest w sumie :D
Co do dobre bo włoskie byliśmy z Marychą, zobaczyliśmy, pojechaliśmy - git :D
Od siebie dodam że DBW bardzo fajnie zorganizowane, muzyczka, jedzonko i picie, dobra frekwencja. Miejsce świetne-dojazd, parking-tylko pozazdrościć :)
W kwestii AR- nie było nic, kompletnie nic na czym można by oko zawiesić albo czego już wcześniej nie widziałem :(
Ja sie wewnątrz siebie bardzo głośno śmiałem [emoji6] i cieszyłem sie że w moich obu 155 juz mam za sobą to co czeka tego młodego chłopaka [emoji6] i łączyłem się z nim w bólu jeśli chodzi o brak części oraz brak fachowców którym by sie chciało przy takich autach grzebać. No i fakt/ to było jedyne auto AR na które zwróciłem uwagę.
Dziś: 20:00 zielony podziemny 3stawy - spocik :)
Przegapiłem xD
i ja i ja :-)
Szwedzi maja spoty pod Ikea ;) tam sobie przegap [emoji23]
o Ty franco zasrana !
a gdzie mają Ci z dziwką i alfonsem ?
- - - Updated - - -
ale dobre - doceniam ;-)
- - - Updated - - -
to szkodom pszijada :-)
- - - Updated - - -
to szkodom pszijada :-)
Dla info. W ten czwartek bedzie kilka samochodow wiec zapraszamy. Bede i Ja ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nikomu chyba przykro z tego powodu nie bedzie.. jedyn zdrajca mniej [emoji12]
pszikro to jes kozdymu jak Ty żeś jes
holenderski padalcu
- - - Updated - - -
a zdrajca ? mosz złe info młody - mom alfa ...
Mieć a jeździć to 2 różne kwestie
Ja na ten przykład mam 3,5 Alfy :cool:
rdza się nie liczy :-)
mosz 3 ahły :-)
Witam wszystkich . Drodzy Panowie i Panie kiedy najblizszy zlocik alf ?:) jakies pomysly??
[MENTION=4167]Izane[/MENTION] może spot dla twardych w czwartek? :D
Z chęcią ale czwartek będę miał dyżur, który zapowiada się średnio więc dopiero za tydzień preferuje :D
paczaj kurna ! - dochtur chałś sie znaloz - dyzur bydzie mioł
nie ciulej chopie !
jo pszinajmi pisza uczciwie - ni mom na paliwo i nie dojada :-)
no chyba ,ze o 19:40 we czwartek sie co zmini :-)
Nie wiem czy w ten czwartek nie będzie za zimno, ale w kolejny ma być już kilka stopni na plusie to przyjadę :)
Pzdr.
woda w chłodnicy mu odpuści :-) to i bydzie muk pszijechac
No, takie powroty :)
Mechanika doprowadzona do stanu używalności to i przewietrzyć sprzęt trzeba, a że akurat trochę luźniej z czasem się zrobiło to i sentymenty wróciły ;)
Będzie ktoś dzisiaj? Ostatnio nie dałem rady bo pomimo naładowania aku i tak bella nie odpaliła... Sorry.
A dzisiaj mogę podjechać, tylko dwie kwestie:
1. Czy ktoś będzie?
2. Gdzie się teraz spotykacie?
No to się zbieram :)
Do godzinki się pojawię.
kurde akurat ja z młodym dziś w domu...
innym razem może się uda :)
Dzięki za spota. Nie ukrywam że miło było usłyszeć że jestem "gościem honorowym" :D
Tak szczerze mówiąc to nawet nie wiecie jak się cieszę że moja idea spotkań aż tak długo się utrzymała :)
Fajnie było :D W miarę możliwości jeszcze się pojawię, może nawet w większym składzie :)
Dla wszystkich nieobecnych: Z różnych powodów będę się pozbywał belli. Trochę mi żal sprzedawać bellę ale niestety priorytety się pozmieniały, trochę inne cele i generalnie brak czasu na hobby i pasję jaką jest Alfa Romeo wpłynęło na moją decyzję.
Żeby nie narazić się na konsekwencje wymogów forum, więcej szczegółów odnośnie gratów do pozbycia i szczegółów na temat auta za chwilę i w innym miejscu (ale oczywiście poinformuję).
P.S.: W drodze do domu trafiłem na jakiegoś sleepera Leona I na SY.... Starszy koleś ale jak dorzucił do pieca to nie mogłem go przez moment dogonić ;P No ale finalnie ALFA 1 : VAG 0 ;P
Spoko, P4 machnie zdjęcia i Bajere i poleci Alfa za 20k :D
Dzięki za dziś i do następnego! :)
Dzień dobry koledzy... ktoś kojarzy czyja to 156? http://allegro.pl/alfa-romeo-156-sw-....html#imglayer
Pozdrawiam.
Z kim sie widze 2 sierpnia?
Panie - ja nie wiem co będę robił jutro - a Ty o 2 sierpnia pytasz :)
A dzisiej juz wiesz?
Jakiś spot dzisiaj?
Bede ale nie alfa [emoji31]