Dealer z Opola zjechał z ceną białej Giulii z 203.2k na 192.9k. Ktoś wcześniej pisał o rabacie 20% przy zamówieniu na 220k. Pole do negocjacji będzie bardzo duże.
Printable View
To ty się kolego trochę ogarnij i poczytaj fachowe strony i dowiesz się wtedy ze miesięczna sprzedaż całej marki AR w Europie to średnio ok 5000 szt. Polecam stronę www.unrae.it ze statystyka włoskiego rynku a dowiesz się ze w czerwcu sprzedano we Włoszech 800 Giulii. Inna sprawa to ta notatka ze strony prasowej FAP pokazuje kompletne dyletanctwo ludzi z PR FAP.
Giulia QV rosso z jasnymi felgami, gdzieś w Holandii
Załącznik 209315 Załącznik 209316
Więc widać, że totalnie nie interesujesz się zakupem tego auta...
Leasing mają akurat bardzo dobry. Dużo lepsze warunki niż sam przewidywałem i niż na początku było wiadomo.
Natomiast trzeci argument też mało poważny i pisany chyba na siłę... Suv będzie miał prześwit większy niż Twój CW:)
W 20% rabat na początku produkcji modelu dla klienta indywidualnego nie wierzę . Jedynie osoby ,które mają układy w korpo w których pracują i mogą się podłączać pod ich zamówienia ze swoim prywatnym autem ale to margines i nieosiągalne dla przeciętnego Kowalskiego . Pamiętam , że na początku produkcji 159 musiałem robić myk na demo dealera ,żeby osiągnąć 15% na swoją AR .
Giulia ma faktycznie mały prześwit, ale - to ma znaczenie _ogromne_ (na plus oczywiście) w prowadzeniu i hamowaniu (a i pewnie przyspieszaniu przy tylnym napędzie mocnym). I pewnie przy stabilności przy dużych prędkościach i np. bocznych podmuchach . Sam kpiłem (i kpię jeśli to na pokaz tylko) z obniżania aut, ale jak pojeździłem faktycznie niskim i doświadczyłem ile robi 1cm (dosłownie) różnicy wysokości w ostrzejszej jeździe, to ten prześwit Giulii w słupku z plusami bym wpisał. Z fizyką się nie wygra.