Nie interesuj się.... :)
Printable View
Brawo...
Nie zamierzam.
Pozdrawiam czarną 159 Sw nie zdążyłem pozdrowić :( Sci na cieszynskiej koło cukrowni :)
Pozdrawiamy Rafała, który jechał Alfa Romeo Galaxy w Bieruniu około 14:20 - mijaliśmy się na moście, my jechaliśmy Alfa Romeo Freemont'em :p
Pozdro dla oramkowanej czarnej (?) 159 widzianej około 18 w Bieruniu, na ciemnych alu :) Było migane, czarna 147 na KOS
Do gościa z tatuażem na ręce z czarnej, zglebionej 145, na szerokiej feldze i lampami pomalowanymi sprayem, dziś w Jaworznie wje**łeś mi się pół metra przed maską na mój pas, nie używając nawet kierunkowskazu - jeśli jesteś na tym forum i to czytasz, to chciabłym abyś wiedział, że jeździsz jak kretyn. Uprzedzając domysły innych - nie, nie blokowałem lewego pasa, ani nic z tych rzeczy.
pewnie nie czyta bo kretyni takiej umiejetnosci nie posiadaja :p
Pozdrawiam właściciela(cielke) jak dobrze pamiętam ziolona 146 oramkowana w dg na Sienkiewicza kolo zielonego bloku.
Piękna obramkowana bordowa 145'ka widziana w żywcu wczoraj - 10.06 w godzinach przed południowych na parkingu obok kina janosik w żywcu. Pozdrawiam właściciela !! a była to chyba kobieta madmaxa hehe bo miała napisane madmax-owa z tyłu. :) ;)