Dzwoniłem do goscia to tłumaczył ze pomyliłem ogłoszenia na co ja mu ze otomoto mnie przenosi automatycznie do nr. Gosc sprawia wrażenie ze tak na prawdę nie chce mu sie tego auta sprzedawać.
Printable View
Dzwoniłem do goscia to tłumaczył ze pomyliłem ogłoszenia na co ja mu ze otomoto mnie przenosi automatycznie do nr. Gosc sprawia wrażenie ze tak na prawdę nie chce mu sie tego auta sprzedawać.
Witam,
Ktokolwiek widzial ktokolwiek zna te autka:
1. http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID4paXWV.html
2. http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-...5-IDa0CZJ.html - czy mi sie wydaje czy ten przód zderzak, maska i nadkola jakoś tak idealnie nie leżą?
3. http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-...5-ID9ZSuH.html
Może ktoś oglądał z powyższych?
Pozdrawiam
Pieta będę wdzięczny :-) Pobieżnie poobserwuj czy nie jest zbytnio wytachana, jak będziesz miał możliwość to odpal silnik. W przebieg z góry nie wierzę.
Cześć,
Wracam tu po długiej nieobecności i mam do forumowych specjalistów prośbę o ocenę samochodów z ogłoszeń.
Generalnie szukam AR159 JTDm co najmniej 150 KM, może być automat, może być manual, ale musi być SportWagon (najlepiej od razu z relingami). Na zakup i ewentualne doprowadzenie do odpowiedniego stanu mam przeznaczone ok. 25k PLN.
1. Automat 1.9 150 KM z komisu z Proszowic, rocznik 2007, 197 kkm przebiegu
2. 1.9 150 KM z komisu z Dębicy, rocznik 2007, 194 kkm przebiegu (też automat)
3. Manual 1.9 150 KM z komisu z Nowego Sącza, rocznik 2006, 126 kkm przebiegu (podobno ks. serw. prowadzona do 2011)
4. Manual 1.9 150 KM z komisu w Krakowie, rocznik 2007, 150 kkm przebiegu (jakiś dokument z przeglądu z Belgii potwierdzający przebieg)
Czy w tych ogłoszeniach widać co niepokojącego?
Bardzo proszę o obiektywną ocenę. Być może eksperci od razu stwierdzą, że po jeden z tych egzemplarzy w ogóle nie warto jechać.
Ten z Sącza rok 2006 przebieg w SW -126 kkm :P z takim przebiegiem (faktycznym ) auta są droższe o kilka ładnych tysiaków.
Ten z Dębicy - od czołówki ogłoszenia krzyczy, że bezwypadkowy. :Procznik 2007 194 kkm, raczej mało prawdopodobne.
Ten z Krakowa - ogłoszenia na odczepne rok 2007 przebieg 150 kkm :P:P- szkoda zachodu
Ten z Proszowic - nieścisłości w opisie silnik niby 2.0 tyle, że auto z roku 2007 a silniki takie wychodzą od 2009 i na pewno nie 150 km . Przebieg też mnie specjalnie nie przekonuje na plus można zaliczyć, że sprzedawca podał VIN.
Gdybym sie bardzo spieszył, popatrzył bym na ten z Proszowic ale bez emocji.
Tej 1. wypadałoby się dokładniej przyjrzeć. Po zdjęciach niby ładnie się prezentuje, ale tylna klapa sporo przekrzywiona. Być może to tylko kwestia regulacji na odbojach, jednak stopień przekrzywienia znaczny.
Osobiście nie ufam egzemplarzom ściąganym prosto z zagranicy, te trzeba na 100% dokładnie przejrzeć.
Co do tej z Proszowic, to ja bym się mocno zastanowił czy się tam wybierać. Typowy handlarz, akurat ten którego już oglądasz jest praktycznie zaklepany i laweta po niego jedzie z daleka, wszystkie wyglądają jak składane na szybko. Może coś nowego, wartego uwagi doszło, ale wrażenia pozostały bardzo złe.