Witam, Panowie szybkie pytanko... W Poniedziałek jadę na przymiarkę Tomassonów TN1, jednak w mojej belli mam duże brembo i tu pytanie ile dystansu bym potrzebował? Parametry felg: Tomason 5x112 19 calowe, ET 30 szerokość 8,5 j.
Printable View
Witam, Panowie szybkie pytanko... W Poniedziałek jadę na przymiarkę Tomassonów TN1, jednak w mojej belli mam duże brembo i tu pytanie ile dystansu bym potrzebował? Parametry felg: Tomason 5x112 19 calowe, ET 30 szerokość 8,5 j.
Ja 3 lata temu za turbiny aplacilem 2200 zl z oponami stano kiepskiego. Trzeba otwory rozwiercic na sruby, delikatnie nie pasuja. Moje niby na zdjeciu byly igla, ale nie zdazylem dobiec do kuriera jak je zrzucil z busa pod domem, spakowane rowniez byly zewnetrznymi stronami do siebie dotykajac, wiec wiadomo w jakim stanie to bylo..;/ Pomalowalem na jednolity grafit i jestem zadowolony
Spoko czyli trzeba sprawdzić i przymierzyć przed zakupem.
Mam pytanie o dopuszczalny zakres ET dla 159tki ?
17 7 205/50 ??
18 7,5 215/45 ??
Czy po prostu różnice kasuje się dystansem i nie ma problemu, tym bardziej że większość alufelg dla 159 ma w sklepach et 35(czyli koła są bliżej centrum auta o 1et.. co to jest ten 1et ile to mm ??
Jaką nazwe ma kolor tych felg od Giulli ?
Które do czarnego TI ? Załącznik 223920Załącznik 223921
Moim zdaniem lepsze pierwsze, bardziej w połysku. Mniej więcej coś takiego wyjdzie:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/03/228.jpg