To mogłem być bo w tych godzinach tamtędy jechałem. Pozdrawiam :-)
Printable View
Pozdro dla kierownika ciemnej GT spotkanego w GLiwicach na Panewnickiej lekko po 16 :)
Pozdrawiam kierowcę przepięknej błękitnej Alfy 156 SI..... na naszych ramkach , za którą jechałam dzisiaj koło 16 na trasie Tychy - Katowice :) Muszę swoje ramki w końcu teź założyć :)
Dziękuję bardzo i również pozdrawiam serdecznie :)
Dodatkowo pozdrawiam z za kierownicy pojazdu marki Trek (czytaj jechałem na rowerze) kolegę w Czeladzi w czarnej 147 SBE, myślę że chyba się zorientował kolega o co chodzi :D
P.S. Nie wiedziałem że TS tak ładnie brzmi :D w środku auta tego nigdy nie słyszę :P
- - - Updated - - -
Aaa! Już teraz przypomniałem sobie sytuację :D nie przypuszczałem że urocza koleżanka jest z forum ;) ładnie tam grzałaś za mną :D tylko ciągle ktoś drogę blokował :/
Do zobaczenia na drodze ;)
Grzałam bo nie mogłam się napatrzeć na to Twoje cudo - w słońcu ten kolor bajka :) Chyba najładniejsza 156 jaką do tej pory widziałam ...poza moją starą zieloną :D A ramki dzisiaj założę bo ciągle jakieś alfy widuje na ramkach a moja taka biedna bez :)
Pozdrawiam kierownika jasnej Brery chyba SK na naszych ramkach spotkanego dzisiaj w centrum Katowic koło 10 - pomachałam ale że nie mam ramek to lipa :)
Pozdrawiam kierowce czarnej 159 w kombiku o ile dobrze pamietam w Kaczycach na Konopnickiej kolo 17.10 wczoraj. Nie zdazylem odmachac:D
Milo spotkac na drodze swoja byla 159tke pozdrawiam obecnego właściciela spotkanego ok 18 przy Tesco in gliwice
Hitman047 ustrzelony w k-ce na mikolowskiej brak reakcji í ½í¸Š
- - - Updated - - -
Hitman047 ustrzelony w k-ce na mikolowskiej brak reakcji
Jest tu może kolega z jasnej 147 po lifcie spotkanej dziś w Gliwicach około 13 pod Politechniką Śląską? SG bodajże, bez ramek. Wyjechaliśmy z politechniki równocześnie, jechałeś za mną :D czarna 147 KOS ;)