http://moto.onet.pl/testy-uzywane/8-...zy-warto/9g2xw
Średni egzemplarz wybrali , a Pan sprzedający nie zna samochodu (4 poduszki? chyba 6:))
Printable View
http://moto.onet.pl/testy-uzywane/8-...zy-warto/9g2xw
Średni egzemplarz wybrali , a Pan sprzedający nie zna samochodu (4 poduszki? chyba 6:))
Poduchy były we wszystkich modelach dokładnie takie same. Nie było możliwości zamówienia z innym zestawem. Wszystkie poduszki były w tym samochodzie w standardzie (2x czołowe, 2x boczne, 2x kurtyna - przy czym kurtyna jest na całej długości bocznej, dlatego niektórzy liczą ją podwójnie, a inni nie liczą jako poduszka... czasami trafiają się tacy, to liczą ilość znaczków które zauważyli na tapicerkach wewnątrz samochodu, i w ten sposób wychodzi im 8, 10 itd...). A model przedstawiony w filmie - faktycznie jakiś taki z niskiej półki - ręczna klimatyzacja, radiomagnetofon kasetowy... i oczywiście "udokumentowany przebieg 190tys..." he he he... Szkoda, że nie powiedział: "cena i przebieg - do negocjacji" ;) było by pewnie bardziej uczciwie...
Racja, to wiadomo, natomiast mnie szokują uszczelki na rantach drzwi dodają takiego klimatu....lekkiej "wiochy"
aaa. faktycznie. Żeby sobie lakieru nie obić - tak, tego "oryginalnego z tego, co mi wiadomo" he he...
Ciekawe, że ten gościu mówi, że samochód jest wyposażony w "klimatyzację automatyczną" - i ujęcie kamery na "manualne sterowanie"...
- - - Updated - - -
Mógł jeszcze dorzucić koraliki na fotel kierowcy... i słynny już tekst, że samochód ma tylko jeden minus - ten na akumulatorze.
Jeżdżony tylko do kościoła...:) no cóż ale i komentarze i sam filmik utrzymany w klimacie neutralnym a nie pokazania "Niealfistom" , że mają rację bo Alfy "to zawsze się psują" ja odpukać poza trwałością zawieszenia niczego mojej nie zarzucam.
Najlepsze są komentarze pod filmikiem :)
Cyt. "Zawieszenie pada co 15tys km" bo jak się wkłada komplet wachaczy za 400zł to nie ma się co dziwić :)
Ostatnio jak dodałem zdjęcie na fb, że alfa jest szybsza od VW to myślałem że mnie zjedzą, oczywiście zaczeli wyjeżdżać że oni chociaż nie siedzą codziennie u mechanika itp. ale jak sie spytałem czy ktoś kiedykolwiek jechał z nich alfa to nikt :)
Co do filmiku, to faktycznie mogli wybrać bardziej bogatszą wersję :)
szybsza... :) dobre...
Jak niewiele trzeba, by obudzić szczekaczy... no nie? ;)
No dokładnie, a najlepsze jest to że porównywali do mojego 1.6 120KM diesla 1.9tdi 130KM i pisali że spokojnie moją obleci -.-
No jezus, jak można porównywać diesla do benzyny ? Albo innym porównaniem było dodanie tego filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=ORtA4kqdNEw i napisali że coś miekka ta twoja alfa. Hehehe nie ma to jak porównywać auto z 2001 roku do auta z 2011 roku. Nie dość że nigdy nie siedzieli w alfie romeo, to jeszcze porównywać nie potrafią :) Jak im napisałem żeby porównać golfa 4 1.6 100KM do alfy 1.6 120KM to już się nie odezwali. :)
Alfa może bardziej ucierpiała, ale to wcale nie dziwi skoro trafiła golfa w koło...każdy inny samochód na miejscu Ali też mocno by ucierpiał bez względu na to z którego roku produkcji by był...
Dokładnie, dlatego uważam że to bez sensu porównanie :)