Siemka wie ktos moze czy jest mozliwosc przerobienia tlumika tz.od poczatku tak za kata?zeby bylo troszke wyzej bo aktualnie mam ok 3 cm przeswitu od tlumika ii jest wielki problem z progami i koleinami
Printable View
Siemka wie ktos moze czy jest mozliwosc przerobienia tlumika tz.od poczatku tak za kata?zeby bylo troszke wyzej bo aktualnie mam ok 3 cm przeswitu od tlumika ii jest wielki problem z progami i koleinami
pojedź do pana co spawa tłumiki i niech przerobi go tak żeby szedł ciut wyżej, tłumika końcowego wyżej nie da rady chyba, ale pozostałe elementy bez problemu, innego rozwiązania nie widzę
A tak z ciekawości: ile masz do miski?
tak kolo 4 cm a dzieki wlasnie interesowalo mnie to czy da rade to zrobic jezeli jest taka mozliwosc to i sam sobie to zrobie :P
tylko co po tym że wydech będzie wyżej jak szansa uderzenia miską będzie cały czas taka sama, a coś takiego może skończyć się boleśnie
A masz takie kolanko mocujące od wydechu? Jak masz to też je możesz zdjąć :P Po FL go nie ma.
I pokaż foty bo chce zobaczyć145 na takiej glebie :)
ok jutro podrzuce jakies foto ha ha no co ty nie jest zle po rownej drodze gorzej juz na wybrzuszeniach to ciagle ciagne tlumik no i przez progi ciagle sie szura.
- - - Updated - - -
a nie nie chyba nie mam czegos takiego :p
- - - Updated - - -
narazie mam jeszcze na wysokim balonie jak podwiesze wyzej ten tlumik to mniejszy profil bedzie.I nie dlugo bedzie przemalowywannie w czarna perle albo taki landrynkowy niebieski kolorek jeszcze nie wiem sam do konca
Chłopie to nie jest Viwśwagen, chcesz trzeć podwoziem - zainwestuj w niemca.