-
lewy xenon mruga
po odpaleniu jest ok, ale po pewnym czasie zaczyna światło drżeć- mrugać lekko". Po zgaszeniu i zapaleniu świateł sytuacja się powtarza. W serwisie powiedziano że alfy tak mają i nie wiadomo dlaczego. Czy ktoś to miał? Acha - sytuacja dotyczy tylko lewej lampy.
-
jak maja. Ech to najlepsze wytlumaczenie jak sie nie wie co jest grane.. Moze zarnik sie konczy? Albo jakies przepiecie masz. Sprawdz napiecia na tych xenonach
-
-
a latem było ok ? u mnie np. prawy xenon troche mruga delikatnie jak jest zimno ale po jakiś 5 min jest już ok.
-
moje spostrzeżenia są dziwne, w lecie na trasie w nocy nic się nie działo,
czasem zaczynał się zachowywać na postoju lub w korkach tak jakby był wrażliwy na samopoziomowanie przy ruszaniu i hamowaniu częstym. Teraz po odpaleniu jest chwile ok po czym się zaczyna tak zachowywać. Czasem jest spokój, ale wydaje mi się że jest to częstsze. A świeci tak samo jasno i tym samym kolorem co prawy.
-
witam!!! na stówę kończy ci się żarnik :cry:
ja w swojej też tak miałem i po tygodniu dokonała żywota ;//
jak będziesz wymieniał to najlepiej dwie ,bo raczej napewno będzie różnica w świeceniu gdy wymienisz przepaloną :!:
pozdrawiam!
-
widzę że są różne na allegro ale nie mam pojęcia jaki kolor K wybrać czy producenta. Nie jest to jakoś specjalnie drogie. Możecie coś podpowiedzieć.
-
philips i chyba tam jest D2S ? nie wiem nie mam 166 kolor orginalny to 4300 K
-
właśnie się doczytałem że to raczej przetwornica, chyba zamienię żarówki i zobaczymy co się dzieje. D2S to do starszej lampy - jak piszą chłopcy a do mnie nie wiem czy taka sama wchodzi - lampy są całkiem inne.
-
lampy lampami ale do lefrektorow soczewkowych to tylko d2s