-
147 2002 1.9jtd 115km
Sprzedaję części ze swojej rozbitej alfy 147 1.9jtd 115km,przebieg 195tyś.Proszę pytać o dostępność,gdyż trochę już sprzedałem.
Wszystkie części drobne,plastiki,zaślepki i mechaniczne np poduszka silnika i tym podobne nadające się,oddam za darmo za koszt przesyłki i na piwo:)
(części te nie są wyjęte i oferta ta jest ważna jeszcze przez 14 dni,po tym czasie auto idzie na szrot)
Części grubsze "wartościowe" które ewidentnie są w dobrym stanie,sprzedam w przystępnej cenie.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/10/123.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/10/124.jpg
-
Ale musiało być bum..., po ile lusterka a konkretnie te srebrne nakładki ?.
-
Hej,
czy plastikowa osłona bezpieczników na +klemie uchwała się?
-Zaślepki srubek licznika
-zaślepki plastiku z tylnej klapy
- sterownik szyb kierowca
-śrubki od "dwiczek" bezpieczników, pod kierownicą, przed kolanami kierowcy
- dywaniki
- klucz do kół
- trójkąt ostrzegawczy
- mocowanie lub cala zaslonka przeciwsłoneczna pasażera
- nakladki na pedały
- taka jedna część z wózka fotela kierowcy, taki jakby ząb zwalczający położenie fotela
Itd. masz jeszcze?
Ewentualnie mogę porobić zdjęcia czego potrzebuje
Wysłane z mojej mydelniczki GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
-
Ja potrzebuję tego dolnego plastiku siedzenia kierowcy, dokładnie chodzi mi o ten duży element koło dźwignie podnoszenia siedzenia, cały ten element plastikowy za dźwignią.
Cały czy połamany?
-
Ja bym potrzebował tą JAJOWATĄ zaślepkę z boczku drzwi kierowcy. ta pod którą jest imbus w boczku na uchwycie do zamykania drzwi.
-
Proszę pisać prv ze zdjęciami co się che.
-
hej, chętnie kupie rączkę (korbkę) do opuszczania szyby drzwi tylnych i ewentualnie kapsel z dźwigni zmiany biegów, posiadasz?
-
-
Jeśli Twoja wykładzina podłogi jest taka sama jak w 3D po FL to za ile by poszła?
-
Najwyższy czas oddać auto na złom, zmusza mnie do tego druga rata za ubezpieczenie:) .Dziękuje wszystkim za zainteresowanie.
Podsumowując śmiało mogę stwierdzić,że opłaciło się rozebrać co nieco alfę choć by ze względu na to że kupiłem taką samą w tym samym kolorze lecz w benzynie:)
Jeszcze raz dziękuje i zamykam ten dość smutny rozdział.