-
Tarcze TRW
Witam. Potrzebuję nowych tarcz hamulcowych do swojej Alfy i postanowilem że znajdę coś ciekawego w necie. Poszukałem, poczytałem i znalazłem taką ofertę http://www.nowe-hamulce.pl/tarcza,ha...,0,161,df1739/ i tutaj pytanie do Was. Co o tym sądzicie? Cena niby całkiem całkiem, tylko nie wiem jak z jakością bo nie znam tego producenta a słyszałem że wykonuje solidne części.
-
TRW to podobno najsolidniejsze części do Alfy.
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
-
TRW robi dobre części.
Aczkolwiek ja u siebie mam hamulce BREMBO tarcze wentylowane i nacinane z przodu, z tyłu pełne, klocki przód i tył też brembo i dają radę, za przyzwoite pieniądze.
-
Też będę powoli myślał o tarczach do mojej alfy, ale osobiście nie mam nic do części TRW ale od tych z linku wolałbym coś bardziej wentylowanego. Producent OK ale może coś z wyższej półki.
-
janosik podana przez ciebie tarcza jest na oś tylną cena za sztukę, dlatego cena niska. TRW robi dobre części.
-
Ja na początku roku do swojej 147 wsadziłem pełen komplet Trw przód tył klocki i płyn i jak narazie jestem zadowolony
-
Ja mam z tyłu TRW i polecam ;)
-
Ja też mam z tyłu klocki i tarcze TRW hamują dobrze i nie pylą tak jak niektóre potrafią
-
Jak koledzy wyżej, wszelkie części TRW jak najbardziej TAK. Jestem zwolennikiem tej marki i już się nauczyłem, że nie ma co oszczędzać na tanich "częściach" typu klocki za 40zł czy wahacze Fast srast. Bierz TRW ! Teraz kwestia wentylowane czy nie.
-
Atutem tarcz TRW jest jeszcze ta czarna powłoka, zabezpieczenie antykorozyjne. Ogólnie sprawdzona jakość - nikt nie mówi, że są "naj, och i ach". Sprawdzona jakość - to wystarczy.